دانلود و خرید کتاب اشک ها و لبخند‌های پری حسین دل روز
تصویر جلد کتاب اشک ها و لبخند‌های پری

کتاب اشک ها و لبخند‌های پری

معرفی کتاب اشک ها و لبخند‌های پری

کتاب اشک ها و لبخند‌های پری نوشتهٔ حسین دل روز است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب اشک ها و لبخند‌های پری

کتاب اشک ها و لبخند‌های پری داستان پری بازیگوشی را روایت می‌کند که به خاطر کنجکاوی، تصمیم می‌گیرد چند روزی را روی زمین و در میان موجودات جنگل زندگی کند. او با دوستش نسیم به سراغ فرشته بزرگ می‌رود و از او می‌خواهد که به او اجازه دهد به شکل یک موجود زمینی درآید. پری و نسیم با هیجان به زمین می‌آیند و از زیبایی‌های آنجا لذت می‌برند. آن‌ها با واقعیت‌های زندگی زمینی، از جمله رنج‌ها و چالش‌ها آشنا می‌شوند. پری با مشاهده زندگی حیوانات جنگل، پی می‌برد که زندگی روی زمین به سادگی تصورش نیست و با مشکلاتی مانند سرما و گرسنگی مواجه است.

داستان‌های کودک و نوجوان به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخه‌های ادبیات، نقش اساسی در شکل‌دهی به شخصیت و دنیای درونی کودکان دارند. این داستان‌ها نه تنها به سرگرمی و تفریح می‌پردازند، بلکه با به تصویر کشیدن مسائل مختلف اجتماعی، اخلاقی و انسانی، به رشد فکری و احساسی کودکان کمک می‌کنند. داستان‌های کودک و نوجوان معمولاً با زبانی ساده و جذاب نوشته می‌شوند که برای مخاطب جوان قابل‌فهم باشد و در عین حال، مفاهیم عمیق‌تری از زندگی را منتقل کنند. در این دسته از داستان‌ها، شخصیت‌ها و رویدادها به گونه‌ای طراحی می‌شوند که کودکان بتوانند با آن‌ها ارتباط برقرار کرده و از آن‌ها یاد بگیرند. بسیاری از این داستان‌ها در قالب افسانه‌ها، قصه‌های تخیلی، یا حتی داستان‌های واقعی به مسائل اخلاقی و تربیتی مانند صداقت، شجاعت، دوستی و احترام به دیگران پرداخته‌اند. همچنین، در برخی از این داستان‌ها، دنیای خیالی و فانتزی به‌طور خاصی برای تقویت تخیل و خلاقیت کودکان استفاده می‌شود. علاوه بر این، داستان‌های کودک و نوجوان می‌توانند به شکل غیرمستقیم به آموزش مهارت‌های اجتماعی و شناختی نیز کمک کنند، به‌ویژه وقتی که از شخصیت‌ها و داستان‌ها برای آموزش مفاهیم پیچیده‌تر مانند حل مسائل، پذیرش تفاوت‌ها و تصمیم‌گیری‌های اخلاقی استفاده می‌شود. به این ترتیب، داستان‌های کودک و نوجوان ابزاری مهم برای انتقال ارزش‌ها و شکل‌دهی به نگرش‌ها و رفتارهای کودکان به شمار می‌آیند.

خواندن کتاب اشک ها و لبخند‌های پری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۳/۱۱/۱۸

عالی بود 👏👏👏

۱۴۰۳/۱۱/۱۳

خوب

۱۴۰۳/۱۲/۰۵

سلام،عااااالی بسیار مفید و با ارزش بود دستتون درد نکنه

محمد مبلغ الاسلام
۱۴۰۳/۱۲/۰۴

سلام. این کتاب رو برای پسرم گرفتم .خودمم خوندم. خیلی کتاب جالب و مفیدی هست. داستان جذابی داره. توصیه میکنم شما هم مطالعه کنید

۱۴۰۳/۱۱/۲۱

ارزش خوندن داره پیشنهاد میکنم.

قهرمان زندگی

وقتی افتاد، آوازش بلندتر شده بود
جمال میرصادقی
معماهایی برای رازگشایی از عالم
کامران وفا
شکارچیان شبح (کتاب سوم، شبح رویا)
سیمون آر. گرین
راه ناهموار تمدن
برت باودن
حل المسائل گمرکی؛ کتاب دوم
رضا بنایی
ارتش شش گله؛ نبرد دو ساحر (جلد دوم)
ستاره روشن
حسین کرد شبستری
علیرضا سیف الدینی
انواع تکنیک های اساسی در ویزیتوری
مهدی ملانوروزی
مدل سازی و شبیه سازی عامل محور در برنامه ریزی و اقتصاد شهری با نرم افزار AnyLogic
شکوفه فرهمند