دانلود و خرید کتاب آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی (جلد پنجم، در فضای مجازی) محمدمهدی سیدناصری
تصویر جلد کتاب آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی (جلد پنجم، در فضای مجازی)

کتاب آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی (جلد پنجم، در فضای مجازی)

معرفی کتاب آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی (جلد پنجم، در فضای مجازی)

کتاب آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی (جلد پنجم، در فضای مجازی) نوشتهٔ محمدمهدی سیدناصری است. موسسه نشر و تحقیقات ذکر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی (جلد پنجم، در فضای مجازی)

کتاب آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی (جلد پنجم، در فضای مجازی) دربارهٔ چالش‌ها و فرصت‌های فضای مجازی برای ایجاد رفتارهای مسئولانه و شهروندی می‌پردازد. این جلد با رویکردی آموزشی، به نوجوانان و جوانان آموزش می‌دهد که چگونه از دنیای دیجیتال به‌درستی استفاده کنند و به حقوق دیگران احترام بگذارند. مفاهیمی چون حریم خصوصی، امنیت اطلاعات، و لزوم آگاهی درباره پیامدهای نشر محتوا بررسی می‌شوند. با ذکر نمونه‌های کاربردی و نکات مهم، این کتاب به ترویج رفتارهای مثبت آنلاین و تقویت فرهنگ مسئولیت‌پذیری در فضای مجازی کمک می‌کند و به بستر ساخت یک جامعه مدنی سالم و آگاه یاری می‌رساند.

مجموعه کتاب‌های «ماجراهای ثمین و امین» از موسسه نشر و تحقیقات ذکر، به آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی می‌پردازد. این مجموعه داستان‌ها، با روایت جذاب و زبان ساده، مفاهیم اخلاقی و حقوقی را برای کودکان و نوجوانان تشریح می‌کند. ثمین و امین، دو شخصیت اصلی این‌ها، با مواجهه با مشکلات و مسائل مختلف اجتماعی، به ارزش‌های اخلاقی و حقوقی دست می‌یابند. این کتاب‌ها به تربیت و پرورش نسل جوان کمک می‌کند تا در جامعه با آگاهی و مسئولیت پذیری عمل کنند.

خواندن کتاب آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی (جلد پنجم، در فضای مجازی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران دانستنی‌های کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

از هیچ تا انسان
A FOR ALLAH (Book One)
رقیه جمالی
ما مردم...
تیموتی گارتون اش
مبانی جرم شناسی (جلد اول)
مهدی کی نیا
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ رویکردهای پدیدارشناسانه به اخلاق و تکنولوژی اطلاعات
لوکاس اینترونا
مالکان آینده
آرتور سی. کلارک
اقتصاد نئوکلاسیک و چالش های پیش رو (جلد اول)
ابراهیم گرجی
اثر انتقالی حکم و قرار در واخواهی و تجدیدنظر خواهی