کتاب کتاب کار من خودم را دوست دارم (جلد دوم)
معرفی کتاب کتاب کار من خودم را دوست دارم (جلد دوم)
کتاب کار من خودم را دوست دارم (جلد دوم) نوشتهی طاهره شاهمحمدی با تصویرگری ساناز کریمی طاری، اثری آموزشی و سرگرمکننده برای کودکان گروه سنی ب است. این کتاب توسط موسسه نشر و تحقیقات ذکر منتشر شده است و با هدف تقویت مهارتهای زندگی، آموزش بهداشت فردی و مراقبت از سلامت شخصی طراحی شده است. ساختار کتاب بهگونهای است که کودکان را از طریق فعالیتهای عملی، رنگآمیزی و بازیهای فکری با مفاهیم مهمی مانند خوددوستی، مراقبت از بدن، رعایت بهداشت و روابط اجتماعی آشنا میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کتاب کار من خودم را دوست دارم (جلد دوم)
کتاب کار من خودم را دوست دارم (جلد دوم) به قلم طاهره شاهمحمدی، مجموعهای از فعالیتها و تمرینهای تعاملی را برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی فراهم کرده است. این کتاب با بهرهگیری از تصاویر جذاب و تمرینهای متنوع، تلاش کرده تا مفاهیمی مانند اهمیت دوستداشتن خود، مراقبت از بدن، رعایت بهداشت، شناخت احساسات و مهارتهای اجتماعی را به زبان ساده و قابل فهم برای کودکان بیان کند. ساختار کتاب بهصورت صفحههایی مستقل و موضوعمحور است که هرکدام با یک فعالیت یا بازی همراه شدهاند؛ از رنگآمیزی و پیدا کردن تفاوتها تا حل معماها و کشیدن نقاشی. در بخشهایی از کتاب، کودکان تشویق میشوند تا دربارهی احساسات خود فکر کنند، راههای مراقبت از خود را بیاموزند و با نقش بزرگترها در حل مشکلات آشنا شوند. همچنین، موضوعاتی مانند مقابله با بیماریها (مانند کرونا)، شستن دستها و انتخاب لباس مناسب فصل نیز در قالب بازی و سرگرمی آموزش داده شده است. این کتاب با هدف تقویت عزتنفس، خودمراقبتی و مهارتهای ارتباطی در کودکان طراحی شده و تلاش کرده است تا آموزش را با سرگرمی تلفیق کند.
خلاصه کتاب کتاب کار من خودم را دوست دارم (جلد دوم)
کتاب کار من خودم را دوست دارم (جلد دوم) یک کتاب داستانی نیست و ساختار آن مبتنی بر فعالیتهای آموزشی و سرگرمی است. بنابراین، این بخش خالی میماند.
چرا باید کتاب کتاب کار من خودم را دوست دارم (جلد دوم) را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی تعاملی و تصویری، مفاهیم مهمی مانند خوددوستی، مراقبت از بدن، رعایت بهداشت و مهارتهای اجتماعی را به کودکان آموزش داده است. ویژگی شاخص کتاب، استفاده از تمرینهای عملی و بازیهای فکری است که باعث میشود کودک بهصورت فعال در فرایند یادگیری مشارکت کند. همچنین، پرداختن به موضوعات روزمره مانند شستن دستها، انتخاب لباس مناسب فصل و مقابله با بیماریها، کتاب را به ابزاری کاربردی برای آموزش مهارتهای زندگی تبدیل کرده است. وجود بخشهایی برای رنگآمیزی، پیدا کردن تفاوتها و کشیدن نقاشی، علاوهبر تقویت خلاقیت، به کودک کمک میکند تا مفاهیم را بهتر درک کند و با دنیای پیرامون خود ارتباط برقرار کند. این کتاب نهتنها به آموزش مهارتهای فردی و اجتماعی میپردازد، بلکه به تقویت عزتنفس و خودباوری در کودکان نیز توجه داشته است.
خواندن این کتاب به کودکان پیشدبستانی و دبستانی، والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران دوره ابتدایی پیشنهاد میشود؛ بهویژه به کسانی که به دنبال تقویت مهارتهای زندگی، آموزش بهداشت فردی و افزایش عزتنفس در کودکان هستند.