معرفی و دانلود کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی pdf + خلاصه رایگان

کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی

بدون نظرنوع کتاب

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی

کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی نوشتهٔ عزیزاله توکلی دینانی است. انتشارات ندای کارآفرین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی

کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی بیشتر دربارهٔ استعاره می‌خوانیم؛ دربارهٔ استعاره‌های زندگی، کاربرد استعاره در روانشناسی، درمان و درمانگری. استعاره‌ها با جذابیت می‌آموزند و مقاومت را دور می‌زنند، استعاره درمانی پذیرش و تعهد، هم‌جوش‌زدایی، تمثیل یا استعاره درمانی، خطاهای فکری، توقعات، باورهای ناکارآمد و غیر منطقی. مطالب این کتاب با استعاره و تمثیل به پایان می‌‌رسد.

خواندن کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی

«استعاره ها برای زبان و شناخت، اساسی تر از آنچه که تصور می شد، هستند. ما بطور مداوم با یکدیگر و پیرامونمان به شیوه ای که تا حد زیادی تحت تأثیر استفاده از استعاره ها قرار دارد مرتبط می‌شویم. ما بر «مبنای» این استعاره ها «زندگی» کرده و آنها بر اعمالمان حاکمند. زبان شناسی جدید دانش بسیار زیادی را در مورد ساختار و مکانیزم این پدیده در بر دارد و ما از تحلیل های آنها چیز های بسیاری می‌توانیم یاد بگیریم. استعاره ها نه تنها برای ابراز ایده های پیچیده در زبان ضروری بوده، بلکه ابزارهای درمانی بسیار مؤثر و متنوعی نیز هستند. استعاره ها اغلب الهام بخش بوده و انگیزۀ مورد نیاز برای اعمال تغییرات مثبت را فراهم می آورند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابکاربرد استعاره در روان درمانی
موضوعروان‌شناسی عمومی
نویسندهعزیزاله توکلی دینانی
انتشاراتانتشارات ندای کارآفرین
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
مددکاری اجتماعی مداخله در بحران خودکشیتصویر جلد کتاب مددکاری اجتماعی مداخله در بحران خودکشی
حسین یحیی‌زاده
نقش متافور (استعاره) در رویکردهای جدید روانشناسیتصویر جلد کتاب نقش متافور (استعاره) در رویکردهای جدید روانشناسی
آزاده ابوطالبی کرکوندی
از هدایت تحصیلی تا دکتریتصویر جلد کتاب از هدایت تحصیلی تا دکتری
مهلقا قربانی
پرورش تاب آوری کودکان با والدین خودشیفته یا مرزیتصویر جلد کتاب پرورش تاب آوری کودکان با والدین خودشیفته یا مرزی
مارگالیس فیلستاد
رمان خوان های حرفه ای (جلد نهم، رودخانه تمساح)تصویر جلد کتاب رمان خوان های حرفه ای (جلد نهم، رودخانه تمساح)
دونا جو ناپولی
روش تحقیق در روان شناسیتصویر جلد کتاب روش تحقیق در روان شناسی
مهناز علی اکبری دهکردی
سایه سودتصویر جلد کتاب سایه سود
مسعود مظفری
بازی درمانی و قصه درمانی بر تربیت کودکانتصویر جلد کتاب صوتی بازی درمانی و قصه درمانی بر تربیت کودکان
مهدیه فدایی
نقاشی کنیم تا خشم خود را کنترل کنیمتصویر جلد کتاب نقاشی کنیم تا خشم خود را کنترل کنیم
مارج ایتون هیگارد
آسیب شناسی روانی، سنجش و درمان مشکلات روانی کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب آسیب شناسی روانی، سنجش و درمان مشکلات روانی کودکان و نوجوانان
کیریستوفر آ. کیرنی
کتاب کار زوج درمانیتصویر جلد کتاب کتاب کار زوج درمانی
دیوید فیلیپه
طرحواره های ناسازگار اولیه در اختلالاتتصویر جلد کتاب طرحواره های ناسازگار اولیه در اختلالات
الهام طالب لو
روانشناسی و مشاوره در بحرانتصویر جلد کتاب روانشناسی و مشاوره در بحران