![تصویر جلد کتاب سیستم مدیریت ذهن با ذهنیت برنده شدن](https://img.taaghche.com/frontCover/221308.jpg?w=200)
کتاب سیستم مدیریت ذهن با ذهنیت برنده شدن
معرفی کتاب سیستم مدیریت ذهن با ذهنیت برنده شدن
کتاب الکترونیکی سیستم مدیریت ذهن با ذهنیت برنده شدن نوشتۀ لانی باشام و ترجمۀ محدثه عادل است و انتشارات دیبای دانش آن را منتشر کرده است. کتاب سیستم مدیریت ذهن با ذهنیت برنده شدن، دربارۀ تمرینات ذهنی مناسب برای ورزشکاران حرفهای است.
درباره کتاب سیستم مدیریت ذهن با ذهنیت برنده شدن
امروزه بسیاری از کارهای روزمرهٔ زندگیمان را با کمک گرفتن از کامپیوتر و یا تلفن همراه انجام میدهیم. استفاده از تکنولوژی در امور مختلف در وقت ما صرفهجویی میکند، اما بهمرورزمان باعث تضعیف حافظه و عملکرد ذهن انسان میشود. علاوه بر این، اضطراب و استرسی که هر یک از ما به دلیل مشغلههای فکری بیشمار زندگیمان تجربه میکنیم، در طول زمان اختلال شدید در تمرکز را به همراه میآورند.
در همچنین شرایطی است که به اهمیت بالای خواندن کتابهای هنر مدیریت ذهن پی میبریم. در این آثار که توسط برجستهترین روانشناسان عصر حاضر به نگارش درآمدهاند، چگونگی تخلیه ذهن از افکار منفی را میآموزیم. ازآنجاکه عمل به توصیههای نوشته شده در کتابهای مدیریت ذهن، عملکرد مغز در زمینههای مختلف را به طرز شگفتآوری بهبود میبخشد.
کتاب سیستم مدیریت ذهن با ذهنیت برنده شدن، نوشتۀ آقای لانی باشام نویسنده، ورزشکار المپیکی دارای نشان طلا و راهنمای آمریکایی است. در ورزشهای المپیکی، تمرینات و ورزشهایی که کنترل و مدیریت ذهن عامل تعیینکننده برد و باخت ورزشکار است، تمرینات ذهنی مؤثر و کارآمد خواهد بود.
خواندن کتاب سیستم مدیریت ذهن با ذهنیت برنده شدن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای ورزشکارانی که در مسابقات شرکت میکنند مناسب است.
بخشی از کتاب سیستم مدیریت ذهن با ذهنیت برنده شدن
«در طول بزرگ شدنم، چیز زیادی بهجز محوطه تیراندازی به یاد نمیآوردم. بسیار مشغول یادگیری و تمرین بودم. وقتی همه بچههای دیگر برای دیدن فیلم میرفتند، من تمرین میکردم. به مدت دوازده سال، بهطور متوسط پنج ساعت در روز و پنج روز در هفته تمرین میکردم تا اولین تیم المپیک خودم را ساختم. من در تیمهای تفنگ دبیرستان و کالج تیراندازی کردم. زود به مدرسه میرفتم و تمرین میکردم. قبل از رفتن به خانه نیز دوباره تمرین میکردم. تعطیلات آخر هفته برای مسابقات، کل روز را تمرین میکردم...»