کتاب قصه هایی برای ۴ ساله ها
معرفی کتاب قصه هایی برای ۴ ساله ها
کتاب «قصه هایی برای ۴ ساله ها» نوشتۀ جان استیمسون و ترجمۀ فاطمه زرگری است و موسسه نشر و تحقیقات ذکر آن را منتشر کرده است. قصههایی برای ۴ سالهها با داستانهایی جذاب و آموزنده، تخیل کودکان را تقویت کرده و مفاهیم زندگی را با زبانی ساده به آنها آموزش میدهد.
درباره کتاب قصه هایی برای ۴ ساله ها
کتاب قصههایی برای ۴ سالهها، (شتری با سه کوهان و ۴ قصهٔ دیگر) مجموعهای از ۵ داستان فانتزی و سرگرمکننده است که با زبانی ساده و شیرین به کودکان ۴ساله مفاهیمی چون آرزوها، شادیها، تفاوتهای فردی و پذیرش خود و دیگران را آموزش میدهد. این کتاب با شخصیتهای بامزه و داستانهای هیجانانگیز، کودکان را به دنیایی از تخیل و یادگیری میبرد.
داستانهای کتاب قصههایی برای ۴ سالهها، با فرازوفرودهایی بیشتر و پیچیدگیهای مناسب، برای کودکان ۴ساله طراحی شده و مفاهیم آموزشی را با سرگرمی ترکیب میکنند. این کتاب نیز مانند «قصههایی برای ۳ سالهها» موفق به دریافت جایزۀ سومین دورۀ نشان لاکپشت پرنده شده است که نشاندهندهٔ محتوای باکیفیت و تأثیرگذار آن است. پیامهای آموزندۀ قصههایی برای ۴ سالهها عبارتاند از: تلاش برای رسیدن به آرزوها، ارزش شادی و خوشحالی، پذیرش تفاوتها و مدیریت رفتارهای شلوغ و پرخاشگرانه.
خواندن کتاب قصه هایی برای ۴ ساله ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان، والدین و مربیانی که به دنبال ایجاد لحظاتی شاد و آموزنده برای کودکان ۴ساله هستند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قصه هایی برای ۴ ساله ها
«ارنست یک فیل بود که یک آرزو داشت. او میخواست سوار اتوبوس قرمز شهری بشود. او هرروز از توی خانهاش اتوبوسها را میدید. آنها همیشه سر ساعت میرسیدند. ارنست با خودش میگفت: اتوبوس ساعت ۳ مال من است.»