دانلود و خرید کتاب به کجا چنین شتابان مسعود وزیری نژاد
تصویر جلد کتاب به کجا چنین شتابان

کتاب به کجا چنین شتابان

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب به کجا چنین شتابان

کتاب به کجا چنین شتابان نوشتهٔ مسعود وزیری نژاد است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب به کجا چنین شتابان

کتاب به کجا چنین شتابان سفری است به دنیای پرچالش کامل گرایی؛ جایی که مرزهای تلاش برای بهترین بودن با دیوارهای ناشناخته نقص‌های انسانی در هم می‌آمیزند. این اثر نه‌تنها بازتابی است از دغدغه‌های یک ذهن کامل‌گرا، بلکه تلاشی است برای بازنگری در نگاه ما به مفهوم کمال. آیا کامل گرایی واقعاً مقصدی است که بتوان به آن رسید، یا تنها سرابی است که ما را در مسیر خود می‌کشاند؟ در این اثر تلاش بر این است که کامل‌گرایی چگونه می‌تواند ما را در حصاری از ترس‌ها و تردیدها اسیر کند و درعین‌حال، چگونه می‌توان این حصار را به پلی برای شکوفایی تبدیل کرد. این اثر، دعوتی است برای تمام کسانی که در جست‌وجوی بی‌پایان برای بهتر شدن، خودِ نابِ انسانی‌شان را فراموش کرده‌اند. در دنیای پرشتاب امروز، آیا می‌توانیم درک کنیم که زیبایی نه در "بی‌نقص بودن"، بلکه در پذیرش نقص‌ها و ناتوانی‌ها نهفته است؟ این اثر، به‌نوعی تلاشی است برای یافتن پاسخی به این پرسش و شاید بازگشایی پنجره‌ای تازه به دنیای پذیرش خویشتن.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب به کجا چنین شتابان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.