معرفی و دانلود کتاب بهرام چوبین: دلاوری از سرزمین ری pdf + خلاصه رایگان

کتاب بهرام چوبین: دلاوری از سرزمین ری

۴.۴ امتیاز(از ۲۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بهرام چوبین: دلاوری از سرزمین ری

«بهرام چوبین: دلاوری از سرزمین ری» داستان مصوری از مجموعه «سرداران نامی ایران» است که به زندگی بهرام چوبین، از سرداران نامدار دوره ساسانیان می‌پردازد. این کتاب مصور نوشته محمود برآبادی (-۱۳۳۱) و به تصویرگری سعید رزاقی (-۱۳۴۵) است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بهرام چوبین: دلاوری از سرزمین ری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببهرام چوبین: دلاوری از سرزمین ری
موضوعداستان کودک و نوجوانان، کمیک
نویسندهمحمود برآبادی
انتشاراتموسسه فرهنگی هنری خراسان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۴/۱۳
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۸۲۲۱-۳۱-۹
برچسبکمیک تک جلدی، مجموعه کمیک داستان‌های کهن ایرانی، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

sorena
۱۳۹۷/۰۸/۰۲

واقعا این یکی از عجایب عالم هستش اصلا بحث رو نمیخوام دینی یا اعتقادی کنم دوستان عزیز ، ولی ببیند قبل ظهور پیامبر اسلام ، دوتا ابر قدرت بر جهان حکومت داشتن ،حکومت ایرانیان دران زمان ساسانیان و امپراطوری رم...بیشتر

miss armion
۱۳۹۶/۰۷/۲۶

قشنگه من با ادبیات فارسی قدیمی خواندمش

مانیا
۱۳۹۶/۱۱/۱۲

عالی وبی به نظر من باید شما کتاب های اصیل فارسی مثل اینو رایگان بذارید 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟اینم بقیه ستاره هاش واقعا نرم افزار خوبیه

soohi
۱۳۹۹/۱۲/۲۵

بسیار زیبا داستان روایت شده بود و خیلی جالب بود . امیدوارم باز هم از این داستان ها نوشته شود تا ما ایرانیان بیشتر درباره تاریخ خود بدانیم. حتما بخوانید ، امیدوارم از خوندنش پشیمون نمیشوید.

$#~Radin.bhr~#$
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

عالی و بسیار آموزنده داستانهای پارسی بسیار زیبا است.

<scropt->Azimi. Nejad
۱۳۹۶/۰۴/۲۶

تشکر تشکر

<scropt->Azimi. Nejad
۱۳۹۶/۰۴/۲۶

سپاس از شما.

zahrratta
۱۴۰۴/۱۲/۱۸

این سری داستانهای مصور خیلی خوبه. فقط کاش یکم فونتش بزرگتر بود باید زوم میکردم تا راحت میخوندم

وحید
۱۴۰۳/۰۱/۰۳

ماجرای عجیبی بوده انصافا، مثل بقیه قسمت‌های این سری هم طراحی خوبی داره.

پژمان
۱۳۹۷/۰۱/۰۱

با عرض سلام و تبریک سال نو . بهرام چوبین کسی بود که به نا حق ادعای تاج و تخت پادشاهی ایران رو در زمان خسرو پرویز کرد چطور نویسنده ای بدون داشتن درک درست از تاریخ میتونه به خودش...بیشتر