دانلود و خرید کتاب هزاران سال تنهایی امیررضا محمدعلی نژاد
تصویر جلد کتاب هزاران سال تنهایی

کتاب هزاران سال تنهایی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب هزاران سال تنهایی

کتاب هزاران سال تنهایی نوشتهٔ امیررضا محمدعلی نژاد است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب هزاران سال تنهایی

داستان‌های ایرانی بخش مهمی از میراث فرهنگی و ادبیات این سرزمین را تشکیل می‌دهند و همواره جایگاه ویژه‌ای در میان فرهنگ‌ها و تمدن‌های جهان دارند. این داستان‌ها که معمولاً با پیوندهای عمیق به تاریخ، باورهای دینی و فرهنگ‌های مختلف شکل گرفته‌اند، به‌خوبی قابلیت تأمل و تحلیل دارند. از شاهنامه فردوسی گرفته تا آثار معاصرتر مانند داستان‌های صادق هدایت و بزرگ علوی، هر کدام از این داستان‌ها روایتگر بخشی از زندگی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی ایران هستند. در داستان‌های ایرانی، معمولاً ویژگی‌هایی چون حکمت‌ورزی، توجه به انسان و اجتماع، تمایلات فلسفی و اخلاقی وجود دارد که آن‌ها را از سایر ادبیات‌ها متمایز می‌کند. به‌عنوان مثال، در داستان‌های کهن، مانند مثنوی معنوی مولانا یا گلستان سعدی، می‌توان ردپای مسائل انسانی نظیر عشق، دوستی، بخشش، حکمت، و جست‌وجوی حقیقت را یافت. این موضوعات همواره در داستان‌ها به شکلی پیچیده و در عین حال ساده به تصویر کشیده می‌شوند. علاوه بر این، در داستان‌های معاصر ایران، چالش‌های اجتماعی و سیاسی و نابرابری‌های اقتصادی غالباً به‌عنوان موضوعاتی کلیدی مطرح می‌شود. به‌ویژه در آثار نویسندگانی چون صادق هدایت در بوف کور یا جلال آل‌احمد در غرب‌زدگی، می‌توان نقدهایی تند و صریح از وضعیت اجتماعی ایران را مشاهده کرد. این آثار به‌طور کلی نه‌تنها نمایانگر تحولات فرهنگی و اجتماعی ایران هستند، بلکه آن‌ها به‌عنوان ابزاری برای اندیشیدن به وضعیت انسان و جامعه در دوره‌های مختلف تاریخ عمل می‌کنند.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب هزاران سال تنهایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب هزاران سال تنهایی

«آدم‌های معمولی خیلی ساده‌ان، اگر توی یک کار موفق بشن بهش اعتیاد پیدا می‌کنن و اگر شکست بخورن هم برعکس، دیگه هیچوقت اون کار رو انجام نمیدن.

البته هیچ‌کدوم از این دو حالت برای من مهم نیست چون معمولی نیستم. حتی اگر خودم بخوام هم نمی‌تونم باشم. من توی چیزی شکست نمی‌خورم چون نمی‌تونم. آدم‌های معمولی فقط به کارهایی که می‌تونن انجام بدن فکر می‌کنن، یعنی همون کارهای ممکنِ همیشگی و در نهایت شاید انجامش بدن، شاید! ولی آدم‌های غیر‌معمولی مثل من فرق می‌کنن، ماها بیشتر به غیرممکن‌ها فکر می‌کنیم و خیلی سریع هم انجامشون می‌دیم، چون غیر از این رو بلد نیستیم.»