کتاب نسل Z بدون فیلتر
معرفی کتاب نسل Z بدون فیلتر
کتاب نسل Z بدون فیلتر نوشتهٔ تیم المور و اندرو مک پیک و ترجمهٔ فاطمه امیدی نژاد است. نشر سنجاق این کتاب در حوزهٔ روانشناسی نوجوانان را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است. نویسنده در این اثر از مواجهه با ۹ چالش پنهان مضطربترین نسل سخن گفته است.
درباره کتاب نسل Z بدون فیلتر
کتاب نسل Z بدون فیلتر (Generation Z unfiltered) دربارهٔ مواجهه با نه چالش پنهان نسلی است که نویسنده آنها را مضطربترین نسل شمرده است. این نسل از دانشآموزان که در قرن ۲۱ تولد و رشد یافتهاند، اجتماعیترین، توانمندترین و همچنین مضطربترین جمعیت جوان در طول تاریخ هستند. آخرین پژوهش ارائهشده در این کتاب، روشن میکند که موفقیت نسل بعدی بهطور کامل به خودشان بستگی ندارد. بهترین شانس موفقیت آنها زمانی بروز مییابد که بزرگسالان تصمیم میگیرند به آنها ایمان داشته باشند، آنها را به چالش بکشند و در غلبه بر نه چالش بزرگ، که جوانان امروز با آنها مواجهند، همراهیشان کنند. بر کسی پوشیده نیست که نخستین گام در درک و تفسیر فرزندان امروز، مطالعهٔ منابع مرتبط، درست و کافی است. این کتاب در ۲۵ فصل نگاشته شده است.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب نسل Z بدون فیلتر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب روانشناسی نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نسل Z بدون فیلتر
«هر یک از ما در درون و در بطن خود، چیزی عمیقتر از تعاریف بیرونی یا مصداق قابلمشاهدهٔ خود مییابیم؛ همان چیزی که آن را هویت مینامیم.
ما در دنیای سیال هویت زندگیمیکنیم. نحوه تعریف ما از خود، سریعتر از همیشه در حال تغییر و تحول است. دنیای ما در یک وضعیت دائمی از نوسان سِیر میکند: به روزرسانیها، اخبار فوری، اینفلوئنسرها، کلیکها، ترندها، صفحههای نمایش. این دنیای بیرونی متلاطم و متغیر، حیات درونی ما را نیز دستخوش تغییر میکند و این در مورد نسل Z با شدت بیشتری اتفاق میافتد.
نوجوانان امروزی به یک اکوسیستم پیچیده تعلق دارند. آنها دائما خود را بازآفرینی میکنند تا در محیط دیجیتال در حال تغییر، همیشه مورد توجه قرار گیرند. اکثر نوجوانان امروزی برای اهداف گوناگون خود، دست کم به چندین پلتفرم رسانه اجتماعی وابستهاند. در هر یک از این پلتفرمها نیز، تحت فشار انتظارات اجتماعی و برای جذب دنبال کنندگان بیشتر ناگزیر به اشتراکگذاری پستهای متعدد و متنوعند. هر یک از این پلتفرمها، برای درخشش، به بُعد متفاوتی از شخصیت و علایق شما نیاز دارند؛ برخی برای به نمایش گذاشتن هوش و خلاقیت شما، برخی دیگر برای ایجاد برند شخصیتان و برخی دیگر نیز به منظور ارتباط با دوستان طراحی شدهاند. همراهی با این همه فشار طاقتفرساست.
نوجوانان اغلب به منظور رهایی از اضطراب ناشی از حفظ تصویر مناسب در پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، چندین حساب جعلی اینستاگرام ایجاد میکنند. هر یک از این حسابها نیز حول یک جنبه متمایز از هویتشان ساخته میشود: یکی برای پست کردن تصاویر هنرمندان مورد علاقه آنها، یکی برای به اشتراک گذاشتن عکسهای احمقانه، یکی برای ارسال آثار هنری، یکی برای آهنگهای اصلی و اورجینالشان و این فهرست همچنان ادامه دارد. این فقط چند نمونه کوچک از هزاران پلتفرم تحت مالکیت آنهاست. اگر شما نیز به این نتیجه رسیدهاید که این دنیای جدید از انتظارات اجتماعی، باعث تشدید اضطراب و تقلیل شادی و آرامش در نسل Z میشود تحلیلتان درست است.»
به نظر من خوب بود
عالی
عالی بود و بی نظیر...ممنون از کتاب خوبتون
واقعا محشر و عالیه به خوبی ویژگی های نسل جدید و چالش های که پیش رو اونا و خانوادشون هست رو توضیح داده......حتما توصیه میکنم مطالعش کنید.😊 مرسی از خانم فاطمه امیدی نژاد به خاطر ترجمه سلیس و روان این کتاب👏👏
کتابی مفید برای نسل جوان سلیس و روان ترجمه شده ،من برای مقاله ی دانشگاهی ازش استفاده کردم و بسیار عالی بود👌👌👌