دانلود و خرید کتاب جعبه ابزار متقاعدسازی فردین الویری
تصویر جلد کتاب جعبه ابزار متقاعدسازی

کتاب جعبه ابزار متقاعدسازی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب جعبه ابزار متقاعدسازی

کتاب الکترونیکی جعبه ابزار متقاعدسازی نوشتۀ فردین الویری است و انتشارات نمای علم آن را منتشر کرده است. کتاب جعبه ابزار متقاعدسازی، راهنمایی برای آموزش هنر بحث و متقاعد کردن دیگران است که مخاطب را با فنون مختلف متقاعدسازی آشنا می‌کند.

درباره کتاب جعبه ابزار متقاعدسازی

کتاب جعبه ابزار متقاعدسازی، حاوی ۲۴ ابزار قدرتمند و کاربردی برای تأثیرگذاری و متقاعدسازی دیگران است. طبیعتاً هیچ جعبه‌ابزاری فارغ از هنر ما انسان‌ها قادر به تعمیر یا ساخت چیزی نخواهد بود و بدیهی است که هیچ ابزاری وجود ندارد که مناسب تمام نیازها باشد. اگر به مرحلهٔ به‌کاربستن مطالب این کتاب رسیدید، یادتان باشد که ابزار مناسب خودتان را پیدا کرده و در استفاده‌کردن از آن هنرمند شوید. هوش و هنر شما به عنوان خواننده تکمیل‌کنندهٔ محتوای این کتاب است. هر بخش از این کتاب توسط یکی از دانشجویان دورهٔ ام‌یی‌اِی دانشگاه تهران نگارش شده و خلاصه‌ترین شکل ممکن در اختیار  مخاطب قرار گرفته است.

خواندن کتاب جعبه ابزار متقاعدسازی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به مباحث روان‌شناسی فردی مناسب است.

بخشی از کتاب جعبه ابزار متقاعدسازی

«یکی از اصول جهانی متقاعدسازی است که اگر به‌درستی از آن اصل کمیابی استفاده شود، می‌تواند تأثیر بسزایی بر فروش و نتیجه مذاکره داشته باشد. را می‌توان پدر متقاعدسازی نامید. تحقیقات گسترده‌ی  رابرت چالدینی او امروزه به ما کمک می‌کند تا بتوانیم اصولی‌تر و حرفه‌ای‌تر مذاکره کرده و دیگران را متقاعد کنیم. ما انسان‌ها ذاتاً به سمت موضوعاتی که کمیاب هستند، گرایش داریم، اگر فیلمی توقیف شود، آمار بازدید آن بالا می‌رود، چون همه علاقه دارند ببینند این فیلم توقیف‌شده چه بوده است. از دلایل استفاده‌ی فراوان از فیلترشکن‌ها و رونق این کسب‌وکار هم همین موضوع است. زمانی که اعلام شد هواپیمای کنکورد به علت مقرون‌به‌صرفه نبودن از رده خارج می‌شود، بلیط‌های این هواپیما نایاب شد. افرادی که در مذاکره‌ی خودشان از این اصل به‌خوبی و با تیزهوشی استفاده می‌کنند، معمولاً می‌توانند امتیازهای خوبی را از مخاطب بگیرند.

اصل کمیابی در متقاعدسازي یکی از مهم‌ترین اصول متقاعدسازی است و روی ایده‌ها، محصولات، اشیا، و اطلاعات منحصربه‌فردی تمرکز دارد که به علت کمیاب‌بودنشان برای انسان‌ها ارزشمندتر از دیگر محصولات متداول بشمار می‌آیند. ازاین‌رو، همواره مردم از چیزي که به مقدار کمتري موجود باشد، استقبال بیشتری می‌کنند. از جمله سخت‌ترین اصول در متقاعدکردن دیگران استفاده از اصل کمیابی است، اما در صورتی که با دقت و به شیوهای درست از این اصل استفاده کنید، نتیجه درخشان خواهد بود...»