دانلود و خرید کتاب نهج البلاغه دوست قدیمی من

گردآورنده:سجاد محب الهی
امتیاز:
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نهج البلاغه دوست قدیمی من

کتاب نهج البلاغه دوست قدیمی من نوشتهٔ سجاد محب الهی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب نهج البلاغه دوست قدیمی من

کتاب نهج البلاغه دوست قدیمی من مشتمل بر پنج بخش است. در ابتدا با کلیاتی از کتاب شریف نهج‌البلاغه آشنا می‌شوید که اهمیت خواندن آن را متذکر می‌شود. در بخش‌های بعدی، خطبه‌ها و نامه‌ها و حکمت‌های حضرت که جنبهٔ اخلاقی و اجتماعی و تربیتی دارد را با استفاده از فنون ادبی و قرآنی بیان می‌کند.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب نهج البلاغه دوست قدیمی من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم حدیث پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نهج البلاغه دوست قدیمی من

«همان‌گونه که مولای متقیان امیرالمومنین‌ علی‌ (علیه‌السلام) در حکمت ۱۴۸ نهج‌البلاغه می‌فرماید:

الْمَرْءُ مَخْبُوءٌ تَحْتَ لِسَانِهِ. یعنی انسان زیر زبان خود پنهان است.

و چه زیبا فرمود حضرت سعدی شاعر سخن:

تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد

حال برای شناخت یک فیلسوف، یک عالم، یک عامل، یک استاد طریق، یک پدر دلسوز و امام روشنگر که وجود نازنین حضرت امیرالمومنین علی (علیه‌السلام) می‌باشد که جای افسوس است که دسترسی به ایشان نداریم ولی جای امیدواری است که سخنان ایشان سینه به سینه نقل گشته و در کتاب شریف نهج‌البلاغه گردآوری شده است را مورد استفاده قراردهیم.»

۱۴۰۳/۰۹/۱۸

عالی