دانلود و خرید کتاب من می دانم (جلد دوم) امیر تولایی
تصویر جلد کتاب من می دانم (جلد دوم)

کتاب من می دانم (جلد دوم)

نویسنده:امیر تولایی
انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب من می دانم (جلد دوم)

کتاب من می دانم (جلد دوم) نوشتهٔ امیر تولایی است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. این اثر برابر با یک کتاب اطلاعات عمومی برای کودکان است.

درباره کتاب من می دانم (جلد دوم)

کتاب من می دانم (جلد دوم) [اطلاعات عمومی برای کودکان] یکی از کتاب‌های مجموعه‌ای ۱۵جلدی به نام «من می‌دانم» است. این مجموعه با محوریت شخصیت «راستین» به‌عنوان یک پسربچهٔ کنجکاو برای کودکان ۴ تا ۱۲ سال نوشته شده است. این اثر برابر با یک کتاب اطلاعات عمومی برای کودکان است. نویسنده و تصویرگر این اثر امیر تولایی است.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر - مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب من می دانم (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان ۴ تا ۱۲ سال پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است