دانلود و خرید کتاب طراحی الگوی سازمان های فضیلت گرا امیرحسین سعیدی
تصویر جلد کتاب طراحی الگوی سازمان های فضیلت گرا

کتاب طراحی الگوی سازمان های فضیلت گرا

معرفی کتاب طراحی الگوی سازمان های فضیلت گرا

کتاب طراحی الگوی سازمان‌های فضیلت‌گرا نوشتۀ امیرحسین سعیدی و شهرام حافظی در انتشارات مهراب به چاپ رسیده است.

درباره کتاب طراحی الگوی سازمان های فضیلت گرا

از آنجا که سازمان یک نهاد اجتماعی است و منابع انسانی آن ساعات مهمی از زندگی خود را در آنجا می‌گذرانند پژوهش‌های مبتنی بر مثبت‌گرایی به مطالعات سازمانی راه یافته است. یکی از مباحث این پژوهش‌ها، مفهوم فضیلت سازمانی و ایجاد سازمان‌های فضیلت‌مدار است. باید گفت گسترش سریع کسب‌وکارها در دنیای امروز مجال کمتری به موضوع فضیلت‌مندی می‌دهد. کتاب طراحی الگوی سازمان‌های فضیلت‌گرا با هدف تشریح مفهوم فضیلت سازمانی و با رویکرد ساختارگرایی و رفتارگرایی نوشته شده است.

فضیلت سازمانی به رفتار ارتقایافته و متعالی سازمان در سطح فردی و گروهی اشاره دارد. فضیلت از طریق سازمان‌ها می‌تواند به عنوان فعالیت انفرادی یا اقدام جمعی مشترک آشکار شود. فرهنگ سازمانی می‌تواند موجب بروز یافتن یا نیافتن اعمال بافضیلت در سازمان شود. این عامل نقشی کلیدی در دستیابی به تعالی سازمان ایفا می‌کند و منجر به رجحان شغلی می‌شود.

خواندن کتاب طراحی الگوی سازمان های فضیلت گرا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به مدیران سازمان‌ها، دانشجویان مدیریت و کارکنان نهادها و ارگان‌های مختلف پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب طراحی الگوی سازمان های فضیلت گرا

«مطالعات سازمانی مثبت‌نگر با تمرکز بر پویایی‌های سازمانی در جهت تقویت نقاط قوت منابع انسانی، ارتقاء تاب‌آوری آن‌ها و رشد سرزندگی آنان عمل کرده و به دنبال ایجاد شخصیت‌های انسانی است که فراتر از نقش‌های سازمانی خویش عمل می‌نمایند. به همین دلیل، مضامینی نظیر قوت و استحکام، تاب‌آوری، سرزندگی، معناداری، خارق‌العادگی، اعتماد و فضیلت سازمانی در این حوزه اهمیت خاصی برخوردار می‌باشند، زیراکه این مقولات با بسط خلاقیت در میان منابع انسانی سازمان، ایجاد تغییراتی اساسی در ارتباطات میان‌فردی، توسعه روابط باکیفیت در سازمان و شکوفایی ادراکات و احساسات مطلوب میان افراد به کامیابی و موفقیت‌های سازمانی یاری می‌رسانند. بر این مبنا، مطالعات سازمانی مثبت‌گرا با بسط زمینه‌ای جدید در حوزه تحقیقاتی سازمانی و ورود مفاهیمی نظیر فضیلت‌گرایی به عرصه‌های سازمانی، سازمان‌ها و شرکت‌ها را به‌سوی ابعاد مثبت، شکوفا و سرزنده و حیات‌بخش سوق می‌دهند.»

سیاه قلم؛ احوال و آثار استاد علی محمد اصفهانی
داستان پل
فرید احمدی
تأملاتی در اندیشه صدرایی
سمیه باقری
توماس لوردز (جلد اول؛ راز آتلانتیس)
چارلز بروكا
پدر زمینی، پدر ماورائی من؛ جلد اول