دانلود و خرید کتاب لذت کشف تقلب در تراکنش های بانکی مصطفی رهنما

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۴.۳از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب لذت کشف تقلب در تراکنش های بانکی

کتاب لذت کشف تقلب در تراکنش های بانکی نوشتهٔ مصطفی رهنما است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب لذت کشف تقلب در تراکنش های بانکی

کتاب لذت کشف تقلب در تراکنش های بانکی با محوریت راهنمای راه‌اندازی بخش بازرسی سیستمی در بانک‌ها با رویکرد مدیریت تقلب با هدف اطمینان‌بخشی از سلامت تراکنش‌ها، کاهش هزینه‌‌های ناشی از تقلب‌های بانکی و اصلاح فرایندها نوشته شده است. این کتاب با نگاهی جامع به راه‌اندازی بخش بازرسی سیستمی در بانک‌ها به معرفی تعاریف، اهداف و فرایندها پرداخته و وظایف کارکنان این بخش را تشریح کرده است. فصل دوم به زیرساخت‌های سامانهٔ بازرسی سیستمی و نقش آن در نظارت و کشف تخلفات پرداخته و بخش‌های مختلف آن را توضیح داده است. در فصل سوم به تئوری تقلب و مدیریت آن پرداخته و تقلب‌های مالی رایج و هشدارهای پیشگیرانه را معرفی می‌کند. فصل چهارم انواع تقلب در استارت‌آپ‌ها و فین‌تک‌ها و اثرات هزینه‌ای آن‌ها را بررسی و تسهیم کارمزدهای تراکنشی را به‌صورت جداول شتابی و شاپرکی نشان می‌دهد. در فصل پنجم روش‌های آنلاین و آفلاین کشف تقلب و تکنیک‌های شناسایی تقلب در تراکنش‌های بانکی شرح داده شده و فصل ششم راهکارهای اجرایی و عملی مدیریت تقلب‌های کارکنان و مشتریان را در قالب جداول تراکنش‌های داخلی و کارتی ارائه می‌دهد. فصل هفتم به بیش از ۶۰ اقدام اصلاحی و پیشگیرانه و فصل هشتم به ۱۴۵ شناسنامهٔ قواعد کنترلی به‌عنوان بانک اطلاعاتی کامل می‌پردازد.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر - مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب لذت کشف تقلب در تراکنش های بانکی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب امور بانکی پیشنهاد می‌کنیم.

میثم
۱۴۰۳/۰۹/۰۲

هر صفحه‌ش یه نکته جدید داره که نمی‌ذاره بذاریش زمین. 👌 فقط ای کاش در مورد الگوریتم های کشف تقلب هوش مصنوعی هم مثال هایی می آوردید. :)) با آرزوی موفقیت روز افزون

مجید فراهانی
۱۴۰۳/۰۹/۰۲

این کتاب حرف های تازه ای داره. به نظرم بهترین قسمت این کتاب، فصل آخر اون هست که بانکی از قواعد کنترلی در همه حوزه های بانک داره. خوراک بازرس های بانک هست. قطعا توصیه میکنم.

irani
۱۴۰۳/۰۹/۰۲

تو کتاب خیلی روون و ساده توضیح می‌ده که چطور می‌شه تراکنش‌های مشکوک به تقلب رو شناسایی کرد، هزینه‌های اضافی بانک رو کم کرد و امنیت تراکنش های بانکی رو بالا برد. نکته خوبش اینه که فقط حرف تئوری نمی‌زنه و

مصطفی رهنما
۱۴۰۳/۰۹/۰۵

به نام الله؛ بنده مصطفی رهنما و نویسنده کتاب فوق هستم. آخرین چاپ فیزیکی این کتاب با ارزش 700 هزار تومان منتشر شده است، مقرر است که در چاپ جدید با موارد نوین به قیمت 3 میلیون و هفتصد هزار

عزیزالهی
۱۴۰۳/۰۹/۰۲

کتاب مذکور که اثری فاخر از جناب رهنمای عزیز است به صورت فیزیکی به بنده هدیه شده است. خوشبختانه کتاب از مثال‌ها و سناریوهای واقعی برای توضیح روش‌های کشف تقلب استفاده نموده که این برای درک بهتر مطالب عالیه. این