دانلود و خرید کتاب شب بخیر کوچولو دیبا شریعت

نویسنده:دیبا شریعت
انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب شب بخیر کوچولو

کتاب شب بخیر کوچولو سرودهٔ دیبا شریعت است. نشر سنجاق این مجموعه شعر کودکانه را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب شب بخیر کوچولو

کتاب شب بخیر کوچولو که به تصویرسازی‌های «آتلیهٔ خانهٔ ادبیات» منتشر شده، دربردارندهٔ ۱۱ شعر برای کودکان است. شعر کودک و نوجوان، شعری است که با تخیل و درک کودکان و نوجوانان تناسب داشته باشد و در یک جمله اینکه برای این گروه‌های سنی قابل‌فهم باشد. شعر دریافت‌های تازه‌ای به کودکان از جهان پیرامونشان می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند تا از زاویه‌ای نو و با احساسات عالی به جهان بنگرند؛ در واقع شعر ارتباط کودکان را با جهان عمیق‌تر، عاطفی‌تر و دلچسب‌تر می‌کند. برخی معتقد هستند که شعر کودک و نوجوان در ایران که در آغاز دههٔ ۱۳۶۰ از رشد نسبتاً خوبی برخوردار بود، در سال‌های اخیر به ورطهٔ تکرار افتاده است. برخی نیز باور دارند که این گونهٔ شعری چنان در حیطه‌های زبانی، تخیل و موسیقی منحصربه‌فرد شده است که می‌توان آن را موج پنجم شعر ایران نامید. موج اول تا چهارم عبارتند از «سبک خراسانی»، «سبک عراقی»، «سبک هندی» و «شعر نیمایی»؛ زیرا شعر کودک و نوجوان تمام ویژگی‌های یک سبک مجزا را دارد. از شاعران معاصر که برای کودکان و نوجوانان سروده‌اند، می‌توان به «محمود کیانوش»، «پروین دولت‌آبادی»، «عباس یمینی‌شریف»، «مصطفی رحماندوست»، «شکوه قاسم‌نیا»، «ناصر کشاورز» و «افسانه شعبان‌نژاد» نام برد. شعرهای کودک و نوجوان معمولاً بر اساس گروه‌های سنی آن‌ها تقسیم‌بندی می‌شود:

الف- خردسال/ پیش دبستانی

ب- کودک/ سال اول و دوم دبستان

ج- کودک/ سوم و چهارم و پنجم دبستان

د- نوجوان/ راهنمایی

ه- جوان/ دانشگاه به بالا

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب شب بخیر کوچولو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان گروه‌ سنی «ب» پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شب بخیر کوچولو

بخواب تا فردا بیاد

خورشید پر طلایی

بازم برات بیاره

امید و روشنایی»

مجموعه نظریات فقهی شورای نگهبان در پاسخ به استعلامات دیوان عدالت اداری (۱۳۹۶-۱۳۹۲)
حسین احمدی
جانورشناسی به زبان ساده
امید طلعتی
هنر خوب پیر شدن
محمدحسن امینی مقدم
راهنمای عملی درمان‌ شناختی - رفتاری درد مزمن (راهنمای درمانگر)
جان دی. اوتیس
تغذیه ورزشی ویژه کسب مدال طلا