کتاب هفت روز با یک روح
معرفی کتاب هفت روز با یک روح
کتاب الکترونیکی هفت روز با یک روح نوشتۀ پیام بخشعلی است و انتشارات سرسیمرغ آن را منتشر کرده است. بعضی وقتها خیلی سخت میشود شروع یک ماجرا را پیدا کرد. مثلاً عاشق شدن! کتاب هفت روز با یک روح داستانی عاشقانه دارد و به این موضوع پرداخته است.
درباره کتاب هفت روز با یک روح
رمان یکی از راههای انتقال احساسات است. نویسنده برای بیان حقیقت احساسات و عواطفش به زبانی نیاز دارد که او را از سردی مکالمه روزمره دور کند و بتواند با آن خیالش را معنا کند و داستان و رمان همین زبان است. با داستان از زندگی ماشینی و شلوغ روزمره فاصله میگیرید و گمشده وجودتان را پیدا میکنید. این احساس گمشده عشق، دلتنگی، دوری و تنهایی و چیزهای دیگری است که سالها نویسندگان در داستانشان بازگو کردهاند.
داستان معاصر در بند چیزی نیست و زبان انسان معاصر است. انسان معاصری که احساساتش را فراموش کرده است و به زمانی برای استراحت روحش نیاز دارد. نویسنده در کتاب هفت روز با یک روح با احساسات خالصش شما را از زندگی روزمره دور میکند و کمک میکند خودتان را بهتر بشناسید. این کتاب زبانی روان و ساده دارد و آیینهای از طبیعتی است که شاید بشر امروز فرصت نداشته باشد با آن خلوت کند. نویسنده به زبان فارسی مسلط است و از این توانایی برای درک حس مشترک انسانی استفاده کرده است.
خواندن کتاب هفت روز با یک روح را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به داستانهای عاشقانه فارسی مناسب است.
بخشی از کتاب هفت روز با یک روح
«با خودم فکر کردم لابد معنی خوشبختی هم همینه ،همین که یک کتاب فروشی از خودم دارم و یک دنیا کتاب و جایی که شب ها آروم سرمو روی بالش بگذارم و خرجمم هر جور شده با صرفه جویی با دخلم جور در می آید. پس شاید من خوشبخت ترین آدم این شهرم. از شدت خوشحالی احساس می کردم که چیزي مثل یک نیرو یا شاید هم شادی در درون رگهام جاری شده. خودمو کش و قوسی دادمو انگشتهامو یکی یکی شکستم و بعد با حسی که فکر میکردم و فقط فکر میکردم تا ابد ادامه داره جلو قفسه کتاب های جدید النشر رفتم و مثل فال گیرها دست انداختم و بی نگاه کتابی بیرون کشیدم...»
عالی
عالی بود