کتاب راز
معرفی کتاب راز
کتاب راز نوشتهٔ فیروزه نیراعظم است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب
کتاب راز دربارهٔ زندگی رضاست. رضا پدرش را از دست داده و به علت مشکلات مالی مجبور شده مدرسه را رها کند و مشغول به کار دست فروشی شود. در این میان به مشکلاتی بر میخورد که ناچار میشود محل کارش را تغییر دهد و در خیابانی دور از خانه مشغول به کار شود. در این میان ماجراهایی برایش اتفاق میافتد...
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب راز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راز
«دوست دارم مادرجون اخمو». پرستار با قیافهای متعجب از اتاق بیرون رفت. دست خانم تو دستم بود، که خانم همسایه وارد اتاق شد. مرا که دید با فریاد و ناسزا گفت: «اینجا چه کار میکنی؟ ما داریم چقدر پول میدهیم کسی مزاحم خانم آرام نشه، بچه فرصت طلب، برای چه اومدی اینجا زود گم شو». خانم آرام باز ماسک را بر داشت و گفت: «نه نه باشه». اما اون خانم مگر گوشش بدهکار بود، سر پرستار آمد: «چه شده اینجا بیمارستانه». «میدانم اما شما به وظیفهتان عمل نمیکنید، چرا این پسر کثیف ولگرد رو راه دادید؟» «پرستارشون گفت خانم آرام گفتن بیاید داخل». «ایشون هیچکس به جز من و وکیلشون ندارن. من قیم، دوست، همسایه و همه کارهشونم». «ایشون سالمند هستن و در ضمن انقدر پیر وناتوان نیستند، هوش و حواسشون به خوبی کار میکنه و نیاز به قیم ندارن». «شما یک لحظه او را میبینید، مدارک روانپزشکانشان را مطالعه نکردهاید، اختلال حواس دارن». «اینطور به نظر نمیرسه». «من سالمم اگر بگذارید». «شما ساکت، سالمید تا زمانی که مواظبتان هستم».»