معرفی و دانلود کتاب عینک عزرائیل pdf + خلاصه رایگان

کتاب عینک عزرائیل

۵.۰ امتیاز(از ۲ رأی)
آراس طهمورس

معرفی کتاب عینک عزرائیل

کتاب عینک عزرائیل نوشتهٔ آراس طهمورس است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب عینک عزرائیل

کتاب عینک عزرائیل کتابی است در محور نظام سرمایه‌داری، نظامی که تمام تلاش خود را برای به دست‌آوردن منابع مالی صرف می‌کند. نویسنده در این کتاب، نگاه و زمان دو عنصر اصلی را مخاطب قرار داده و رابطهٔ مهیجی میان این دو خلق کرده است. او از قدرت دست‌نیافتنی بودن تفکر انسان‌ها سخن می‌گوید.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب عینک عزرائیل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عینک عزرائیل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعینک عزرائیل
موضوعرمان، داستان کوتاه