دانلود و خرید کتاب ماهیت خیانت زناشویی فرشته زارع قدس

کتاب ماهیت خیانت زناشویی

انتشارات:نشر برگ و باد
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ماهیت خیانت زناشویی

کتاب ماهیت خیانت زناشویی نوشتهٔ فرشته زارع قدس است. نشر برگ و باد این کتاب در حوزهٔ روان‌شناسی خانواده را منتشر کرده است.

درباره کتاب ماهیت خیانت زناشویی

روابط فرازناشویی موضوعی است که زوج درمانگران به‌صورت منظم در کارهای بالینی خود با آن سروکار دارند و می‌تواند تجربه‌ای گیج‌کننده و دردناک برای همه کسانی باشد که با آن درگیر هستند. افزون این خیانت یکی از دلایل عمدهٔ طلاق و از هم پاشیدن ازدواج است. برخی از درمان‌گران خیانت را برقراری ارتباط جنسی یک فرد متأهل با جنس مخالف، خارج از چهارچوب خانواده (غیر از همسر) می‌دانند. با توجه به بالا رفتن روابط فرا زناشویی در جامعه و اهمیت و تأثیر آن بر سلامت روان افراد جامعه فرشته زارع قدس در کتاب ماهیت خیانت زناشویی به بررسی‌های گونه‌های رفتاری زوجین در مواجهه با خیانت زناشویی پرداخته است.

این اثر در پنج فصل نگاشته شده که عنوان آن‌ها عبارت است از «مفاهیم خیانت»،‌ «مبانی جامعه‌شناختی خانواده»،‌ «تعاریف نظری و عملیاتی خیانت»،‌ «واکنش افراد در مواجهه با خیانت» و «فرجام سخن».

خواندن کتاب ماهیت خیانت زناشویی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی خانواده و علاقه‌مندان به مطالعه در باب خیانت پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ماهیت خیانت زناشویی

«بررسی شناخت انواع مدل های خیانت در زوجین (عاطفی، جنسی، مرکب) نشان داد که بیشتر فراوانی مربوط به آشنایی افراد در فضای مجازی بوده است و در این راستا بیشترین نوع ارتباط در بین این افرد ارتباط جنسی کامل همراه با عواطف و احساسات بوده است. هر چند این عواطف و احساسات سطحی بوده باشد. همچنین یکی از انواع مدل خیانت زوجین نیز نیازهای جنسی و مقطعی زوجین می باشد که بیشترین فراوانی را در جامعه مورد مطالعه داشته است. کانون خانواده از زمان شکل‌گیری همواره با مشکلاتی دست به گریبان بوده است. از جمله مسائلی که این روزها حیات خانواده ها را تهدید کرده و گاهاً سبب ازهم پاشیدگی آن می شود، پدیده‌ایست به نام خیانت. خیانت یا بی وفایی زناشویی به داشتن هرگونه رابطه صمیمانه یا جنسی با فرد دیگری غیر از همسر گفته می شود. برخی معتقدند هر نوع پنهان کاری از همسر در روابط خارج از چهارچوب ازدواج نوعی خیانت محسوب می شود. در طی چند سال اخیر بحث خیانت به یکی از مشکلات جدی خانواده ها تبدیل شده و روز به روز در حال گسترش است. با نگاهی به آمار خیانت در جامعه این سؤال در ذهن ایجاد می شود که علت بروز و گسترش خیانت چیست و چه مسائلی می‌توانند زمینه ساز شکل گیری این پدیده باشند. به طور قطع می توان گفت عوامل متعددی در بروز خیانت مؤثر است و تک بعدی دیدن این مسئله بسیار ساده انگارانه بوده و نه تنها نشانهٔ کج فهمی ما از این مسئله است بلکه سبب بروز راهکارهای نه چندان مؤثر برای مقابله با این مشکل می شود. در زمینه بررسی عوامل مؤثر در بروز خیانت می توان به سه دسته از عوامل اشاره کرد: عوامل فردی، عوامل عاطفی و رفتاری در روابط زناشویی و عوامل فرهنگی و اجتماعی.

در بحث از عوامل فردی ما با مسائلی از قبیل ویژگی های شخصیتی فرد خیانت کننده روبه رو هستیم. افرادی که مرتکب خیانت های متعدد می شوند غالباً میل زیادی به تنوع طلبی داشته و در کنترل تکانه های جنسی خود ناتوان هستند. فرد تنوع طلب توانایی پای بندی به قوانین و چهارچوب های زندگی زناشویی را نداشته و علاقه زیادی به داشتن روابط با افراد دیگر دارد. روابطی که این دسته افراد برقرار می کنند غالباً سطحی و کوتاه مدت بوده و نشانه ای مبنی بر تعهد و پای بندی در آنها به چشم نمی خورد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است