معرفی و دانلود کتاب ریتم زندگی با فشار خون pdf + خلاصه رایگان

مهناز باقری
انتشارات:
نشر آرسس

معرفی کتاب ریتم زندگی با فشار خون

کتاب ریتم زندگی با فشار خون نوشتهٔ از مهناز باقری است. نشر آرسس این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راهنمایی جامع و خلاصه برای افراد در معرض خطر و مبتلایان فشار خون بالاست.

درباره کتاب ریتم زندگی با فشار خون

کتاب ریتم زندگی با فشار خون گریزی کوتاه بر بایدها و نبایدهای فشار خون است. این کتاب با استفاده از منابع علمی به ارائهٔ اطلاعات در خصوص بیماری فشار خون به زبان ساده و به طور خلاصه می‌پردازد.

خواندن کتاب ریتم زندگی با فشار خون را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران سلامت پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ریتم زندگی با فشار خون

«در دنیای امروز که اطلاعات با سرعت زیادی در حال انتشار است یافتن منابع معتبر و بروز ضروری است. یکی از بهترین راه‌ها برای یافتن اطلاعات بهداشتی و پزشکی دقیق، استفاده از سایت‌های مقالات پزشکی معتبر است که می‌توانند به افراد در کسب اطلاعات بیشتر در مورد بیماری‌ها و نحوه مدیریت آن یاری رسانند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ریتم زندگی با فشار خون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ریتم زندگی با فشار خون
عنوان دیگر:راهنمایی جامع و خلاصه برای افراد در معرض خطر و مبتلایان فشار خون بالا
موضوع:سلامت، پزشکی عمومی
تعداد صفحه‌ها:۵۲ صفحه
قیمت کتاب:۸۰۰۰ تومان

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۹/۲۱

کتاب دارای محتوایی مفید است که در زندگی روزمره همه ی انسان ها کاربرد فراوان دارد . بنده از محتوای مختصر و مفید کتاب بهره ی فراوانی بردم . امیدوارم آثاری مانند این کتاب کم حجم و سبک که بسیار...بیشتر

setayesh
توصیه می‌کنم.