کتاب ۹ مرد موفق، ۹۰ رمز موفقیت
خواندن نظراتمعرفی کتاب ۹ مرد موفق، ۹۰ رمز موفقیت
مجموعه مقالهی «۹ مرد موفق ۹۰ رمز موفقیت» رموز موفقیت ۹ کارآفرین بزرگ جهان از جمله بیل گیتس، مارک زاکربرگ و همچنین بنیانگذاران آمازون، واتس اپ، لینکدین، اپل و تویتر را روایت میکند. افراد موفقی که نه تنها با ساختن یک یا چند ساختار فنی و اقتصادی، گامهای بلندی در پیشرفت دنیای مدرن برداشته اند بلکه برخی خود نیز از بزرگترین تئوریسینهای مدیریت نوین به حساب میآیند.
آموزش گامبهگام +Network راهنمای شبکه
جیل وست
دورهی مقدماتی آموزش پایتون؛ برای آنها که از برنامهنویسی هیچ نمیدانند (و میدانند)حمیدرضا تائبی
یادگیری ماشینی، سفری به اعماق هوشمندیجذابیت یک عادت است: چند گام تا محبوبیت۳۶ ترفند گوگل کرومآیندهی مشاغل در دنیای فناوری۹ مرد موفق ۹۰ رمز موفقیتماهنامه شبکه
امنیت در ویندوز ۱۰فقط ۶ ثانیه برای استخدام فرصت داریدهرمز پوررستمی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
سلام به همگی🌿 با اینکه کتاب مختصری بود ولی پر نکته های مهم : ١//ما نباید الگو های اولیه ی موفقیت خودمان را نادیده بگیریم ؛در عین حال هم اگر تمام تلاشمان را صرف اینکه چرا موفقیت رخ داده است بکنیم ،آمادگی
من که به شخصه از طاقچه کتاب لذت میبرم ولی قیمت کتابها حداقل برای من خیلی زیاد هست . و این مانع جدی هستش از خواندن و گوش کردن کتابها ولی خیلی دوستشان دارم.
عالی
به نظرم کتاب خوبی بود ، به آدم انگیزه کار و تلاش میده و برای کسانی که میخوان کسب و کار راه بندازن خیلی مفیده
برخلاف نیمه ی اول کتاب، بخش های مربوط به "تیم کوک" و "جان کوم" برام تازگی داشتن و از خوندنشون لذت بردم.😊کل کتابو میتونم تو این جمله خلاصه کنم : "گذشته ی شما ، بهانه ای برای شکست شما در زندگی
مختصرومفیدبوداماکاش جذاب تروکاربردی تربود
خیلی خوب و بسیار از خوندنش لذت بردم👌 مرسی از طاقچه💐
سلام از نظر من این کتاب نقش بزرگی در موفقیت دارد و توصیه می کنم از این کتاب حتما استفاد کنید با تشکر♡※◎
کتاب خوبی بود حتما بخونید.
کتاب خوبی بود خیلی کمک کننده است