دانلود و خرید کتاب نیمه تاریک یک رویا فلورا نور

کتاب نیمه تاریک یک رویا

نویسنده:فلورا نور
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نیمه تاریک یک رویا

کتاب نیمه تاریک یک رویا نوشتهٔ فلورا نور است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است؛.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب نیمه تاریک یک رویا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نیمه تاریک یک رویا

«صدای راه بلدها را می‌شنیدم که می‌گفتند زود زود قدم بگذارید که برسیم. تقریباً یک ساعت در مسیر خط آهن راه می‌رفتیم. راه بلدها می‌گفتند که داخل خاک مقدونیه شده‌ایم به راه خود ادامه دادیم یکی گفت صدای قطار می‌آید. دو طرفه راه قطار بلند بود و آب دریاچه مانع پیشروی می‌شد. یک تونل روبه رویمان بود. اگر از تونل عبور می‌کردیم به خشکه یعنی جنگل می‌رسیدیم همه دوش به دوش می‌دویدند کسی به کس دیگر نگاه نمی‌کرد. هر کس به غم خود بود اما من به فکر فامیلم بودم.

قطار با ما فاصله کمی داشت همه از تونل عبور کردیم و به دو طرف تقسیم شدیم طرفی که من و خواهرم بودم باقی همه بیگانه و طرف دیگر فامیلم بودند. به دو طرف خط آهن بودیم؛ منتظر اینکه قطار بگذرد. خواهرم را محکم بغل کرده بودم صدای گوش خراش قطار و بادی که به سرعت می‌وزید را شنیدم به سختی خود را نگه داشتیم قطار عبور کرد.

با صحنه‌ای که اصلا انتظارش را نداشتم روبه رو شدم. فقط گفتم خدایا چرا؟ رفتم طرف فامیلم مادرم چیغ می‌زد پدرم هم تکانش میداد و نامش را صدا می‌زد، اما جواب نمی‌داد. دستم را روی صورتش گذاشتم و نامش را صدا کردم با خواهرم خود را به او رساندم خیلی صدا کردم جواب نمی داد. نفسم بند شد. دیگر طاقت نداشتم همه مسافرها بالای سرمان جمع شده بودند. می‌دیدند پرویزم هم افتاده و گریه نمی‌کند و فقط برادر را نگاه می‌کند.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است