دانلود و خرید کتاب واکاوی سیاست خارجی منطقه ای آمریکا در خاورمیانه در دوران بیل کلینتون الهام سالار عشایری
تصویر جلد کتاب واکاوی سیاست خارجی منطقه ای آمریکا در خاورمیانه در دوران بیل کلینتون

کتاب واکاوی سیاست خارجی منطقه ای آمریکا در خاورمیانه در دوران بیل کلینتون

معرفی کتاب واکاوی سیاست خارجی منطقه ای آمریکا در خاورمیانه در دوران بیل کلینتون

کتاب واکاوی سیاست خارجی منطقه ای آمریکا در خاورمیانه در دوران بیل کلینتون نوشتهٔ الهام سالار عشایری است. انتشارات اندیشکده روابط بین الملل این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب واکاوی سیاست خارجی منطقه ای آمریکا در خاورمیانه در دوران بیل کلینتون

«بیل کلینتون» با نام کامل «ویلیام جفرسون "بیل" کلینتون» (William Jefferson Clinton) و با نام اصلی «ویلیام جفرسون بلایت سوم» (William Jefferson Blythe III) در ۱۹ اوت ۱۹۴۶ به دنیا آمد و چهل‌ودومین رئیس‌جمهور ایالات متحدهٔ آمریکا شد؛ از سال ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱ میلادی. او که عضو حزب دموکرات ایالات متحدهٔ آمریکا بوده است، پیش از انتخاب به‌عنوان رئیس‌جمهور مدت ۱۲ سال فرماندار پنجاهم و پنجاه‌ودوم ایالات جنوبی آرکانزاس بود. بیل کلینتون پس از تئودور روزولت و جان اف. کندی جوان‌ترین شخصی است که به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا خدمت کرده است. او سیاست‌مدار نئودموکراتی است که مسئول اصلی فلسفهٔ حکومتی «راه سوم (سیاست)» است. دو دورهٔ ریاست‌جمهوری او از مصداق‌های این فلسفه به حساب می‌آید. «رئیس‌جمهور گم شده است (The President is Missing) با همکاری جیمز پترسون»، «زندگی من (My Life)» و «دختر رئیس‌جمهور (The President's Daughter)» از کتاب‌های بیل کلینتون است. کتاب واکاوی سیاست خارجی منطقه ای آمریکا در خاورمیانه در دوران بیل کلینتون شما را با او بیشتر آشنا می‌کند.

خواندن کتاب واکاوی سیاست خارجی منطقه ای آمریکا در خاورمیانه در دوران بیل کلینتون را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب دورهٔ ریاست‌جمهوری بیل کلینتون پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است