کتاب هشتصد نکته درباره قرآن
معرفی کتاب هشتصد نکته درباره قرآن
کتاب هشتصد نکته درباره قرآن بهقلم رضا باقی زاده را انتشارات زائر آستانه مقدسه منتشر کرده است. این کتاب به ذکر مطالبی دربارهٔ جایگاه قرآن و ویژگیهای آن و فضیلت حفظ و قرائت و عمل به آن میپردازد.
درباره کتاب هشتصد نکته درباره قرآن
قرآن کریم، کتاب شریف و مقدس دین اسلام، مبدأ و منشأ خیر و نیکی و کتاب هدایت انسان در تمام جنبههای زندگی است. کتاب پیش رو میکوشد برای آشنایی بیشتر نسل جوان و نوجوان به فضیلت و جایگاه قرآن در دیدگاه اهلبیت و بزرگان دین و نیز به بیان برکت و ثواب قرائت و حفظ و عمل به آن بپردازد و از سرگذشت قرآن و کیفیت نزول و جمعآوری آیات آن بگوید.
خواندن کتاب هشتصد نکته درباره قرآن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مطالعهٔ کتابهای مذهبی در حوزهٔ علوم قرآنی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب هشتصد نکته درباره قرآن
«نکتهٔ ۱: پیامبر (ص) فرمود: «فضل قرآن بر سخنان دیگر همچون فضل و برتری خدا بر آفریدگان است.»
نکتهٔ ۲: پیامبر اکرم (ص) فرمود: «قرآن از همه چیز جز خدا، برتر است، پس هر که قرآن را پاس دارد خدا را پاس داشته است و هر که قرآن را پاس ندارد، احترام خدا را سبک شمرده است.»
فرمود: «سوره های بلند به جای تورات به من داده شده و سورههای صدگانی به جای انجیل و سورهٔ حمد به جای زبور و سورههای مفصل نیز مایهٔ برتری من است که شصتوهشت سوره است و قرآن خود گواه کتابهای آسمانی و مشرف بر آنها است.»
نکته ۴: امام سجاد (ع) فرمود: «اگر همهٔ کسانی که میان خاور و باخترند بمیرند و فقط قرآن با من باشد از تنهایی وحشت نمیکنم.»
نکته ۵: حضرت امام صادق (ع) فرمود: «قرآن عهدنامهٔ خداوند است به سوی خلقش، شایسته است که هر فرد مسلمان به عهدنامهٔ خدا نگاه کند و هر روز پنجاه آیه از آن را بخواند.»
نکته ۶: امام علی (ع) فرمود: «خداوند در کلام خود تجلی کرده است، ولی مردم نمیبینند.»
نکته ۷: امام صادق (ع) فرمود: «قرآن گفتهٔ خدا است و کتاب عزیزی است که باطل از هیچ طرف به آن راه ندارد؛ نازل شدهای است از سوی خدای حکیم و حمید.»