معرفی و دانلود کتاب نفرین آشنا pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات شاملو

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نفرین آشنا

کتاب نفرین آشنا نوشتهٔ مریم صدرالحافظین است. انتشارات شاملو این رمان معاصر ایرانی را منتشر کرده است.

درباره کتاب نفرین آشنا

کتاب نفرین آشنا حاوی یک رمان معاصر و ایرانی است که راوی اول‌شخص آن در ابتدای اثر می‌گوید دیگر تصمیم خودش را گرفت تا کاری را که سال‌ها پیش باید انجام می‌داد، بکند. او دوست داشته خواستهٔ «مامان‌ماهرخ» را برآورده کند؛ زنی که آرزو داشته داستان زندگی‌اش بر روی صفحهٔ کاغذ بیاید. مامان‌ماهرخ سختی بسیاری کشیده است. با او و راوی همراه شوید تا داستان این زندگی دشوار را بدانید.

خواندن کتاب نفرین آشنا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نفرین آشنا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنفرین آشنا
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهمریم صدرالحافظین
انتشاراتانتشارات شاملو
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۹/۳۰
فرمت کتابPDF

۱۴۰۴/۰۴/۱۹

این کتاب مادر بزرگ مادر من هست این کتاب بهترین کتاب هست داستان زندگی مادر بزرگم 🖤🥲