کتاب شازده کوچولو با من است
معرفی کتاب شازده کوچولو با من است
کتاب الکترونیکی شازده کوچولو با من است نوشتۀ حسین ترقی است و انتشارات چلچله آن را منتشر کرده است. کتاب شازده کوچولو با من است، را میتوان ادامۀ کتاب شازده کوچولو دانست.
درباره کتاب شازده کوچولو با من است
داستان کوتاه مثل دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی باز میشود و خواننده میتواند برای مدت کوتاهی از این دریچه به اتفاقهایی که رخ میدهند نگاه کند. داستان کوتاه شبیه یک تصویر است. یک عکس. لحظه کوتاهی از زندگی یک شخصیت یا خلق یک حادثه. ادگار الن پو، اولین داستان کوتاهنویس در تاریخ داستاننویسی، میگوید: "داستان کوتاه روایتی است که بتوان آن را در یک نشست (بین نیم ساعت تا دو ساعت) خواند. همه جزئیات آن باید پیرامون یک موضوع باشد و یک اثر را القا کند. یک اثرِ واحد را."
داستانهای کوتاه یا در نشریهها و مجلات چاپ میشوند و یا بهصورت مجموعهای از چند داستان در یک کتاب منتشر میشوند. داستانهایی که در یک کتاب کنار هم قرار گرفتهاند میتوانند از یک نویسنده باشند یا از نویسندههای مختلف. اگر به دنبال خواندن داستانهای جذاب و بهیادماندنی هستید؛ اما حوصله یا وقت کافی برای یک رمان کامل را ندارید، مجموعه داستانهای کوتاه، بهترین راهحل برای شما هستند؛ داستانهایی که لذت مطالعه را در زمانی بسیار کوتاه به مخاطبین میچشانند. داستان کوتاه مشغلههای زندگی را دور میزند و به مخاطب این فرصت را میدهد که از ادبیات و جهانِ تخیل و خلاقیت دور نماند. کتاب شازده کوچولو در سال ۱۹۴۳ به چاپ رسید و بعد از گذشت بیش از نیم قرن، هنوز هم زیباییاش را در بیان عشق و تنهایی از دست نداده است. کتاب شازده کوچولو با من است، داستانیای است پر احساس که ماجرای بازگشت شازده کوچولو را به سیارهاش بازگو میکند.
خواندن کتاب شازده کوچولو با من است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به خواندن داستانهای کوتاه مناسب است.
بخشی از کتاب شازده کوچولو با من است
«آخ مسافرکوچولوی من!
اصلاً ای کاش هیچوقت در آن سپیدهدم نمیدیدمت!
ای کاش نمیآمدی و میگذاشتی با درد خودم بمانم!
میدانی، بعضی دردها سراسر زندگیات را در برمیگیرند و درمانی ندارند.
با تو زندگی میکنند و با تو میمیرند...»
این کتاب را می توان در ادامه کتاب اول شازده کوچولو دانست. بهترین کتابی است که در عمرم خوانده ام. داستان زندگی آنتوان دوسنت اگزوپری و دیدارش با شازده کوچولو که از زبان خودش بیان می شود. داستان بلندی که
بسیار کتاب جالبی بود و پر از تصاویر زیبا تبریک سر کار خانم محبی فر
کتابی فوق العاده که ارزش هزاربار خوندن رو داره