دانلود رایگان کتاب روزنگار من در عصر فناوری رعنا شکوهی ستا

انتشارات:عترت نو
امتیاز:
۳.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب روزنگار من در عصر فناوری

کتاب روزنگار من در عصر فناوری نوشتهٔ رعنا شکوهی ستا است. عترت نو این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب روزنگار من در عصر فناوری

کتاب روزنگار من در عصر فناوری دربردارندهٔ چهل نکتهٔ مهم برای استفاده از ابزارهای تکنولوژی و حضور در فضای مجازی است که در قالب خاطرات چهل روز از زندگی پسری جوان بیان می‌‌شوند. این اثر متعلق به پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا «پلیس فتا» است. در روزگار کنونی میزان استفاده از اینترنت به عنوان یک وسیله ارتباطی بسیار افزایش یافته و افراد به دنبال گسترش ارتباطات جمعی خود با استفاده از فضای مجازی هستند. در چند سال اخیر هم شبکه‌ های اجتماعی یکی از پرکاربردترین ابزا هایی به شمار می‌‌رود که افراد به دلایلی مختلفی چون نبود محدودیت در اشتراک‌گذاری اطلاعات، مشخص نبودن هویت واقعی آن‌‌ها و آزادی عمل فراوان و عدم نیاز به موقعیت مکانی و زمانی خاص برای استفاده از آن و... مورد استفاده بسیار قرار گرفته است.

خواندن کتاب روزنگار من در عصر فناوری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران سواد رسانه‌ای پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب روزنگار من در عصر فناوری

«یک ماه پیش که به سفر عتبات رفته بودم، کانالی ویژه ساختم و هر روز عکس‌های سفر خود را در آن منتشر می‌کردم.

دوستی پیام فرستاد: الان در سفر زیارتی هستی؟

گفتم: بله دعاگو هستم.

گفت: خیلی دعاگویمان باش. تا حالا مادرم توفیق سفر به عتبات نداشته است. با دیدن عکس‌ها و گزارش‌های مختصر تو، دلش به سمت حرم‌ها پرکشیده است. امیدوارم امسال بتوانم مادرم را به این سفر بیاورم.»

Farzane Kasiri
۱۴۰۳/۰۸/۲۰