کتاب فطرت
معرفی کتاب فطرت
کتاب فطرت بهقلم حسین علیپور را انتشارات راه فطرت منتشر کرده است. این کتاب حاصل گردآوری سخنرانیهای مؤلف در باب فطرت خداجوی انسان و روشهای تقویت جنبههای الهی آن است.
درباره کتاب فطرت
انسان در تمامی مراحل زندگی نیازمند خودشناسی، بازبینی خویش و تربیت و تزکیهٔ نفس است و ازآنجاکه ذاتاً فطرتی خداجوی دارد، بهترین منبع برای طهارت و پرورش این فطرت الهی، مراجعه به احکام اسلامی و آیات قرآن است. کتاب فطرت مجموعهای است از سخنرانیهای نویسنده در سالهای ۱۳۸۴ و ۸۵ که هماکنون در ۶ فصل به تشریح ابعاد فطرت انسان و راههای گوناگون تربیت آن ازجمله دعا و توسل و مراقبه پرداخته و منبعی مناسب برای علاقهمندان به مباحث خودشناسی با تکیه بر آموزههای معنوی است.
خواندن کتاب فطرت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای مذهبی و بحثهای معنوی و معرفتی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب فطرت
«بخش اول
فطرت و شناخت فطری خدا
انواع جلسات اخلاق
جلساتی که در خدمت شما خواهیم بود شبیه جلسات اخلاقی که در سطح شهر میبینید نخواهد بود. جلسات و روشهای اخلاق عملی معمولاً به دو شکل هستند.
الف) از تلقین و روشهای روانشناسی استفاده میشود تا صفات خوبی را ملکه کند و صفات رذیلهای را از فرد دور کند. این نوع اخلاق یک اخلاق خشک و بی روح میشود. اخلاقی که از آفتهای نامرئی آسیب میبیند بدون آنکه خود انسان متوجه شود.
ب) براساس فطرت و شناخت حقیقت نفس شروع میشود و روش تربیتیای است که نفس در اثر تربیت رشد میکند و صفات از آن بروز میکند نه اینکه از بیرون تحمیل شود.
منشأ اعمال انسان
منشأ عمل افراد مؤمن هم بر همین اساس به دو صورت است:
الف _ عادات و تعصبات
ب _ بینش درونی و معرفت باطنی و فطری
قرآن و روایات بر روش دوم دستور اکید دارند زیرا اخلاق تدین و عبادتی که براساس فطرت نباشد عبادت خدای خیالی است. مشابه اعراب جاهلی که با دست خود بت میتراشیدند و آن را با ایمان راسخ پرستش میکردند و محور زندگی و حاجتهایشان قرار میدادند. سؤال عجیبی که مطرح میشود این است که چگونه اعراب جاهلی اشتباهی به این بزرگی میکردند و آنچه را خود ساخته بودند، این گونه میپرستیدند؟ در جواب باید گفت ما هم همین کار را میکنیم آنها از سنگ بت میساختند و ما در خیال و ذهن خود ساختهایم. ریشهٔ اشکالات بزرگی مثل جبر و اختیار و عدل الهی و دعا و قضا و قدر و..... هم از همین اعتقاد به خدای خیالی است. وقتی خدایی هست و من هم هستم حتماً عقل چنین سؤالاتی میکند. اشتباه از اینجا است که ما به خدای خیالی توجه داریم. خدایی است و منی هم هست و جواب صحیح وقتی داده میشود که خدایی را بپرستیم که فطرت میشناسد.»

این کتاب واقعا خوبه... موضوعی که کمتر کسی بهش پرداخته و اتفاقا اصل کاریه.... حتما مطالعه کنین
دو نوع دین داری داریم: ۱ـ دین داری بر اساس فطرت ۲ـ دین داری بر اساس عادات، تقلیدها و تلقین های روانشناسانه اولی انسان را متوجه حقیقت خود و جهان کرده، ظرفیت های وجودی او را باز میکند تا خدا و دین را
اینکه بخایم بدونیم چرا باید زندگی کرد و برای چه آفریده شدیم، حتما توصیه میکنم این کتاب رو بخونید
بهترین کتابی که تا به حال خوانده ام.... محتوای عاااالی که به نظرم در عین اینکه مطالبش خییلی ناب و مهم هست، قابل فهم هم برای همه هست
این کتاب رو من قبلا خوندم واقعا اگر میخواهید با مفهوم دین داری کنید بخونید .حیف ایشون از لحاظ علمی ناشناخته اند .
استاد علیپور فوق العاده هستن خدا قسمت کنه دیدار مجدد ایشون رو
عالی بود خدایی خیلی چیزا فهمیدم . چیزهایی که همیشه به انها برمیخوریم.
فوق العااااااده است این کتاب... الحمدلله که توفیق داشتم با این کتاب و استاد حاج اقا علیپور اشنا شدم...شکرت خدا
فوق العاده ما به دست خودمان خدای خیالی ساخته ایم ، از خدای خیالی کاری نمی آید باید خدا را با معرفت فطری شناخت معرفت فطری زندگی انسان را دگرگون می کند
عالی