معرفی و دانلود کتاب آموزش پایتون در علم داده pdf + خلاصه رایگان

محمد مهدی رجبی
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب آموزش پایتون در علم داده

"""آموزش پایتون در علم داده""، راهنمایی جذاب و کامل برای ورود به دنیای هیجان‌انگیز علم داده با استفاده از زبان برنامه‌نویسی پایتون است. این کتاب شامل تمرینات عملی، مثال‌های واقعی و روش‌های کاربردی برای تحلیل داده‌ها و استخراج اطلاعات مفید است.

از مبتدی تا پیشرفته، این کتاب به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم برای تجزیه و تحلیل داده‌ها، ایجاد مدل‌های پیش‌بینی و ارائه نتایج به شکل قابل فهم را بدست آورید. با استفاده از پایتون، شما قادر خواهید بود تا به سرعت به تحلیل داده‌ها بپردازید و راه‌حل‌های نوآورانه برای مسائل پیچیده ارائه دهید.

با خواندن این کتاب، به عنوان یک فرد علاقمند به علم داده، به یک فرد ماهر در زمینه پایتون و علم داده تبدیل خواهید شد."

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش پایتون در علم داده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش پایتون در علم داده
موضوعکامپیوتر
نویسندهمحمد مهدی رجبی
انتشاراتسنجاق
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه پایتون، برنامه نویسی

منوچهر
۱۴۰۳/۱۱/۲۱

کتاب خوب و روانی در سطح مقدماتی آموزش پایتون است. شاید برای مرور سریع یا آموزش نوجوانان مناسب باشد.