کتاب گلبرگ اقتصاد دهم رشته ادبیات و علوم انسانی کاظم داوری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب گلبرگ اقتصاد دهم رشته ادبیات و علوم انسانی

کتاب گلبرگ اقتصاد دهم رشته ادبیات و علوم انسانی

انتشارات:نشر گل‌واژه
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب گلبرگ اقتصاد دهم رشته ادبیات و علوم انسانی

کتاب گلبرگ اقتصاد دهم رشته ادبیات و علوم انسانی نوشته‌ی کاظم داوری و صدیقه صمدی، اثری آموزشی است که با هدف آموزش مفاهیم پایه اقتصاد برای دانش‌آموزان پایه دهم رشته ادبیات و علوم انسانی تدوین شده است. نشر گل‌واژه آن را منتشر کرده است. این کتاب با ساختاری درس‌به‌درس، مفاهیم اقتصادی را با زبانی قابل فهم و مثال‌های کاربردی به دانش‌آموزان ارائه می‌دهد و تلاش کرده است تا با استفاده از نمودارها، جداول و تمرین‌های متنوع، یادگیری را برای مخاطبان خود جذاب‌تر و عمیق‌تر کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گلبرگ اقتصاد دهم رشته ادبیات و علوم انسانی

کتاب گلبرگ اقتصاد دهم نوشته‌ی کاظم داوری و صدیقه صمدی، اثری است که به آموزش مبانی اقتصاد برای دانش‌آموزان پایه دهم رشته ادبیات و علوم انسانی می‌پردازد. این کتاب با رویکردی آموزشی و تمرین‌محور، مفاهیم کلیدی اقتصاد را در قالب ۱۴ درس ارائه کرده است. هر درس با مقدمه‌ای کوتاه آغاز می‌شود و سپس به توضیح مفاهیم، ارائه مثال‌های واقعی، جداول و نمودارها و در نهایت تمرین‌ها و آزمون‌های تشریحی و تستی می‌پردازد. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که دانش‌آموزان بتوانند به‌تدریج با مفاهیم اقتصادی آشنا شوند و آن‌ها را در زندگی روزمره و تصمیم‌گیری‌های شخصی خود به کار بگیرند. موضوعاتی مانند کسب‌وکار و کارآفرینی، انتخاب نوع کسب‌وکار، اصول انتخاب درست، مرز امکانات تولید، بازار و نقش دولت در اقتصاد، تجارت بین‌الملل، رکود و بیکاری، تورم و کاهش قدرت خرید، بودجه‌بندی، پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و تصمیم‌گیری در مخارج، از جمله مباحث اصلی این کتاب هستند. گلبرگ اقتصاد دهم با تمرکز بر آموزش مفهومی و کاربردی، تلاش کرده است تا اقتصاد را از حالت انتزاعی خارج کند و به دانش‌آموزان نشان دهد که چگونه مفاهیم اقتصادی در زندگی واقعی نقش دارند.

خلاصه کتاب گلبرگ اقتصاد دهم رشته ادبیات و علوم انسانی

کتاب گلبرگ اقتصاد دهم با هدف آموزش مفاهیم پایه اقتصاد، مباحث را به صورت گام‌به‌گام و با مثال‌های ملموس ارائه کرده است. در ابتدای کتاب، مفهوم کسب‌وکار و کارآفرینی مطرح شده و ویژگی‌های کارآفرینان موفق مانند نوآوری، ریسک‌پذیری، بینش و توانایی مالی توضیح داده شده است. سپس به انواع کسب‌وکارها (شخصی، شراکتی، تعاونی و غیرانتفاعی) و مزایا و معایب هرکدام پرداخته شده است. در ادامه، اصول انتخاب درست در اقتصاد با تأکید بر کمیابی منابع، هزینه فرصت، قید بودجه و مقایسه هزینه و منفعت آموزش داده شده است. مباحث بعدی کتاب به الگوهای مرز امکانات تولید، بازار و نحوه عملکرد آن، نقش دولت در اقتصاد، تجارت بین‌الملل و مفاهیم مزیت نسبی و مطلق اختصاص یافته است. همچنین موضوعاتی مانند رکود، بیکاری و فقر، انواع بیکاری، پیامدهای بیکاری و نقش دولت و مردم در مقابله با فقر و بیکاری بررسی شده است. در بخش‌های پایانی، مفاهیم تورم و کاهش قدرت خرید، بودجه‌بندی، تصمیم‌گیری در مخارج، پس‌انداز و سرمایه‌گذاری به همراه تمرین‌ها و مثال‌های عددی آموزش داده شده‌اند. هر درس با آزمون‌های تشریحی و تستی تکمیل شده تا دانش‌آموزان بتوانند میزان یادگیری خود را بسنجند و برای امتحانات آماده شوند.

چرا باید کتاب گلبرگ اقتصاد دهم رشته ادبیات و علوم انسانی را بخوانیم؟

کتاب گلبرگ اقتصاد دهم با زبانی قابل فهم و ساختاری منظم، مفاهیم اقتصادی را به صورت تدریجی و با مثال‌های روزمره آموزش داده است. این کتاب نه‌تنها برای آمادگی در امتحانات مدرسه مفید است، بلکه به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا اقتصاد را به عنوان دانشی کاربردی در زندگی شخصی و اجتماعی خود ببینند. وجود تمرین‌ها و آزمون‌های متنوع، امکان خودارزیابی و تثبیت مطالب را فراهم کرده است. همچنین، استفاده از نمودارها و جداول باعث شده تا مفاهیم پیچیده اقتصادی ساده‌تر و قابل درک‌تر شوند. این کتاب برای کسانی که به دنبال درک بهتر مسائل اقتصادی و تصمیم‌گیری‌های مالی هستند، منبعی مناسب به شمار می‌آید.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه دهم رشته ادبیات و علوم انسانی، علاقه‌مندان به مفاهیم اقتصادی، کسانی که قصد شرکت در آزمون‌های مرتبط با اقتصاد دارند و افرادی که می‌خواهند تصمیم‌گیری‌های مالی بهتری داشته باشند، پیشنهاد می‌شود.

گلبرگ هویت اجتماعی دوازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک
مهدی کاردان
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)
رسول رستمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ رشته ریاضی (یازدهم)
مهدی هاشمی
داستان زندگی سالم
علی‌اصغر احمدی
ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)
زهرا جالینوسی
گلبرگ شیمی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک
سعیدرضا کردبچه
آموزش طبقه بندی شده هندسه ۲ پایه یازدهم رشته ریاضی و فیزیک
سیدعادل رضا مرتضوی
ماجرای بیست شیمی ۱ (پایه دهم)
عباس سرمایه
گلبرگ سلامت و بهداشت دوازدهم کلیه رشته ها
کیان کیانی دوست
گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی
امیرحسین اعرابی
آموزش شگفت انگیز آمار و احتمال یازدهم (درسنامه، سوال امتحانی، تست)
عطا صادقی
رایانه‌کار درجه‌ی ۱
مهدی قربانی
گوش دریا
هاجر شعبانعلی پور
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی و آمار ۲ انسانی (یازدهم)
امیر زراندوز
گلبرگ زیست شناسی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی
علی کیانی
آمار و احتمال شب امتحان (یازدهم ریاضی)
محمدجواد نوری
هندسه ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
حسین هاشمی طاهری
گلبرگ جامعه شناسی ۳ دوازدهم رشته ادبیات و علوم انسانی