کتاب مدیریت رخدادهای غیرمنتظره
معرفی کتاب مدیریت رخدادهای غیرمنتظره
کتاب مدیریت رخدادهای غیرمنتظره نوشتۀ کارل ای. وایک و کاتلین ام. ساتکلیف و ترجمۀ سیدعلیرضا هاشمی و شهرام خلیل نژاد است و انتشارات دفتر پژوهشهای فرهنگی آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مدیریت رخدادهای غیرمنتظره
در این کتاب نویسنده عنوان میکند که الگوهای حاکم بر سطوح خرد، محدودیتهایی را بر سیستمهای کلانتر اعمال میکنند. افزون بر این، کتاب مدیریت رخدادهای غیرمنتظره به دنبال آن است که تجربهٔ پایداری را مورد تحلیل قرار دهد و از این رو، از سازمانهای پایدار نیز الهام میگیرد.
این کتاب شامل ۹ فصل است:
فصل ۷: اصل احترام به تخصص
فصل ۸: فرهنگ سازمانی و پایانی
فصل ۹: پایدارسازی عملکرد پایدار
درباره کارل ادوارد ویک
کارل ادوارد ویک (متولد ۳۱ اکتبر ۱۹۳۶) یک نظریهپرداز سازمانی آمریکایی است که مفاهیم «همبستگی آزاد»، «ذهن آگاهی» و «حس سازی» را در مطالعات سازمانی معرفی کرد. او استاد دانشگاه ممتاز رنسیس لیکرت در دانشکدهٔ بازرگانی راس در دانشگاه میشیگان است.
خواندن کتاب مدیریت رخدادهای غیرمنتظره را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که به مسائل مربوط به خودمراقبتی و ذهنآگاهی علاقهمند هستند مناسب است.
بخشی از کتاب مدیریت رخدادهای غیرمنتظره
«رویدادهای غیرمنتظره ممکن است سبب بینظمی شوند. مدیریت غیرمنتظرهها مستلزم پیشبینی و تابآوری است که ترکیب این دو را سازماندهی متفکرانه مینامیم.
در دو ویرایش قبلی این کتاب، ما در مورد فرایندهای اطمینانبخش بحث کردیم. در ویرایش سوم ما بیشتر به مبانی میپردازیم و با بررسی عناصر پنجگانه سازماندهی متفکرانه در زمینههایی نظیر بانکداری، موزهداری، خلبانی هواپیما و ساخت خودرو به تنوع در اینباره میافزاییم. همچنین، ما زمان بیشتری را صرف پیچیدگی هر یک از پنج اصل میکنیم. هدف ما این است که نشان دهیم برای به کارگیری این پنجاصل در برابر رویدادهای غیرمنتظره و نیز سازماندهی حول آنها به توانمندی و تعهد جمعی قابلتوجهی نیاز است...»
جذاب و خاص