معرفی و دانلود کتاب نوروآناتومی pdf + خلاصه رایگان

کتاب نوروآناتومی

۳.۳(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نوروآناتومی

کتاب نوروآناتومی نوشتهٔ ای. آر. کراسمن و دیوید نی یری و ترجمهٔ سیداحمد حسین زاده و روح الله گازر است و نشر بشری آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب نوروآناتومی

علم آناتومی درسی مهم و ضروری برای دانشجویان پزشکی است. این رشته نه به عنوان مجموعه‌ای پیچیده و پر از اصطلاحات مربوط به اندام‌های مختلف بلکه به مثابه فضایی خیال‌انگیز که در آن ساختارهای شکل‌گرفته در قالب عضلات، استخوان‌ها، عروق و اعصاب هماهنگی شگفت‌انگیزی دارند شناخته می‌شود.

کتاب نوروآناتومی که ترجمه‌ای از کتاب اساتید دانشگاه منچستر انگلستان است چهارمین ویرایش از این مجموعه است.

این کتاب به هر دو بخش نوروآناتومی پایه و بالینی و ترکیب هوشمندانهٔ آن‌ها در یک قالب کاربردی می‌پردازد که در عین پرداختن به اصول پایه‌ای آناتومی سیستم عصبی، آشناسی با مفاهیم فیزیو پاتولوژیک، سندرم‌ها و اختلالات این سیستم را در دستور کار خود دارد و نهایتا در فضل آخر با طرح موارد بالینی و سنجش مطالعات خواننده مروری بر مباحث مطرح شده نیز صورت می‌پذیرد.

خواندن کتاب نوروآناتومی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان رشته پزشکی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نوروآناتومی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نوروآناتومی
عنوان انگلیسی:Neuroanatomy: an illustrated colour text
موضوع:پرستاری
تعداد صفحه‌ها:۳۳۷ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۰۰۰۰ تومان

Kamran Akbari
۱۴۰۴/۰۹/۲۰

برای داوطلبان و دانشجویان برای علوم شناختی فوق‌العاده عمیق و جامع هست. من لذت بردم.