کتاب مهره داران کنت وی. کاردونگ + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب مهره داران

کتاب مهره داران نوشتهٔ کنت وی. کاردونگ و ترجمهٔ منصور علی آبادیان و زین العابدین محمدی و ویراستهٔ احمدعلی محمدپور است و انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد آن را منتشر کرده است. این کتاب به کالبدشناسی مقایسه‌ای، عملکرد و تکامل می‌پردازد. کتاب مهره‌داران اثر شایستهٔ تقدیر در سی‌وششمین دورهٔ کتاب سال جمهوری اسلامی ایران است.

درباره کتاب مهره داران

کتاب حاضر ترجمهٔ ویرایش ششم کتاب دانشگاهی «مهره‌داران: کالبدشناسی مقایسه‌ای، عملکرد و تکامل» نوشتهٔ کنت کاردونگ استاد گروه جانورشناسی دانشگاه ایالتی واشنگتن است که سالیان زیادی را به تدریس واحد درسی تشریح مقایسه‌ای مهره‌داران و تکامل پرداخته است. از ویژگی‌های منحصربه‌فرد کتاب در مقایسه با سایر کتب مشابه، ارائهٔ ارزشمند تحقیقات و دیدگاه‌های جدید جانورشناسی مهره‌داران و بسط آن‌ها در ویرایش حاضر با رویکرد تلفیقی است. کتاب، ریخت‌شناسی اندام‌ها و الگوهای ساختاری مهره‌داران را در چهارچوب تکاملی و تکوینی و الگوی تبارزایی مقایسه می‌کند. فصل اول کتاب با مرور مفاهیم پایه، تاریخچهٔ کالبدشناسی و ریخت‌شناسی مهره‌داران شروع می‌شود و در فصول بعدی پس از آشناسازی دانشجویان با خاستگاه و تکامل طنابداران و آرایه‌شناسی آن‌ها، طرح مهره‌داران را بر پایهٔ مفاهیم بیومکانیک و بیوفیزیک مورد مطالعه قرار می‌دهد. از فصل ششم به بعد نیز دستگاه‌های مهره‌داران با مقدمه‌ای پیرامون ریخت‌شناسی و سپس با بحث پیرامون عملکرد و تکامل آن‌ها مقایسه می‌شود.

خواندن کتاب مهره داران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب حاضر می‌تواند به‌عنوان مرجع و منبع مهمی برای استادان، پژوهشگران و دانشجویان رشته‌های علوم جانوری زیست‌شناسی، علوم پایهٔ پزشکی، محیط زیست، دامپزشکی، منابع طبیعی و سایر علاقه‌مندان به شناخت طبیعت و واقعیت‌های آن در‌نظر گرفته شود.

Ilia Alipour
۱۴۰۵/۰۱/۲۷

این گتاب رو من نسخه ای از اون رو مطالعه کردم و الان بسیار خوشحالم که فایل اون در ابنجا قرار داده شده این کتاب میتونه برای دوستانی که به آناتومی جانوری و آناتومی دامپزشکی و زیست شناسی تکاملی و

- بیشتر