معرفی و دانلود کتاب پردازش تصویر با پایتون pdf + خلاصه رایگان

۲.۳(از ۴ امتیاز)
یان گاون، یوهان دیبایل، جواد وحیدی... بیشتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پردازش تصویر با پایتون

کتاب پردازش تصویر با پایتون نوشتهٔ یان گاون و یوهان دیبایل و ترجمهٔ جواد وحیدی و سمیه نوشیروان است و انتشارات فناوری نوین آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب پردازش تصویر با پایتون

پردازش تصویر دیجیتال هم هنر و هم علم است. این رقص اعداد و تصاویری است که زندگی را به بیت‌ها و بایت‌ها می‌بخشد. همان‌طور که ما در پیچیدگی‌های آن سفر می‌کنیم.

در دنیایی که به‌طور فزاینده دیجیتالی می‌شود؛ دست‌کاری و تفسیر تصاویر از یک تلاش هنری صرف به یک علم پیچیده و یک ستون اساسی فناوری مدرن تبدیل شده است. از عکس‌هایی با وضوح‌بالا که با گوشی‌های هوشمند خود می‌گیریم تا تصاویر پزشکی پیچیده‌ای که به ما اجازه می‌دهند به بدن انسان نگاه کنیم؛ قلمرو پردازش تصویر دیجیتال (DIP) به روش‌های بی‌شماری و اغلب بدون توجه زندگی ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

پردازش تصویر دیجیتال در هسته خود، استفاده از الگوریتم‌های کامپیوتری برای انجام پردازش تصویر بر روی تصاویر دیجیتال است. اما این تعریف ساده غنا و پیچیدگی این رشته را رد می‌کند. الگوریتم‌های DIP چه برای بهبود عکس‌ها، استخراج اطلاعات از تصاویر ماهواره‌ای یا فعال کردن فناوری تشخیص چهره، ستون فقرات بی‌صدا را برای کاربردهای متعدد تشکیل می‌دهند.

خواندن کتاب پردازش تصویر با پایتون را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به فعالان حوزهٔ پردازش تصویر و برنامه‌نویسی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پردازش تصویر با پایتون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پردازش تصویر با پایتون
تعداد صفحه‌ها:۳۱۱ صفحه
قیمت کتاب:۱۶۰۰۰۰ تومان

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۳

ترجمه بد. به نظر یک کتاب بوده که یک استاد به شاگردانش برلی پایان ترم برای ترجمه داده

كامران
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۱/۱۸

بدترین ترجمه ممکن را میشه در اینجا دید!بنظر من کسی که این کتاب رو ترجمه کرده و به زور یک چیز قابل چاپ درست کرده!یک بار اگر میومد و از ابتدا نگاهی به کارش میکرد مطمئنم که تو همون صفحات...بیشتر