کتاب مدرسه میلیاردرها
معرفی کتاب مدرسه میلیاردرها
کتاب مدرسه میلیاردرها نوشتۀ راب سی یرز و ترجمۀ بهاره علیمردانی و حاصل ویراستاری مجید حسینی امینه است. نشر راه طلایی این کتاب راهنما را روانۀ بازار کرده است.
درباره کتاب مدرسه میلیاردرها
درحالیکه بیشتر مدارس کسبوکار، نوید تجربهای غنی را میدهد، تعداد بسیاری از آنها نمیتواند تضمین کند که دانشآموزانشان در آینده در زمرۀ ثروتمندترین افراد جهان قرار خواهند گرفت. کتاب مدرسه میلیاردرها از آن جهت متفاوت است که نکات و تمرینهای خانگی در برنامۀ درسی ما بر اساس راهبردهای اثباتشدهٔ ثروتمندترین و رؤیاییترین میلیاردرهای فناوری امروزی از جمله ایلان ماسک شکل گرفته است. شما در آستانۀ زندگی فوقالعاده ثروتمند رؤیاهای خود هستید. تصور کنید ۶۹ یا ۴۲۰ شرکت بزرگ فناوری را همزمان اداره خواهید کرد. اختراعات شما آنقدر هوشمندانه خواهد بود که خود آنها اختراعات بیشتری را به ارمغان خواهند آورد. هر یک از ایدههای آنی شما منجر به ایجاد صنایع، ارزها و شاخههای جدید قانون میشود. برخی از کسانی که این مطلب را میخوانند ممکن است در تحقق این ادعاهای خارقالعاده شک داشته باشند. کتاب حاضر به شما کمک میکند.
خواندن کتاب مدرسه میلیاردرها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب راهنما را به علاقهمندان به هدف و برنامهریزی در زندگی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدرسه میلیاردرها
«هدف خود را تجسم کنید.
ما در این کتاب برای کمک به تصمیمگیری درباره یک هدف مالی شخصی و پیگیری پیشرفت خود در حین کار، ابزاری تجسمی خلـق کردهایم. اندازه مستطیل بزرگ نشاندهنده دارایی خالص ایلان ماسک در زمان معرفی او در به مطبوعات است. بااینحال برای تبدیلشدن به یک میلیاردر سطح پایه فقط جمعآوری داراییهایی معادل مستطیل کوچک در بالا سمت چپ نیاز دارید. خیلی راحتتر به نظر میرسد، مگر نه؟ در این صورت، شاید بخواهید هدف بلندپروازانهتری تعیین کنید. ما چند مستطیل دیگر را به نمودار اضافه کردهایم تا این اعداد بزرگ را در دیدرس قرار دهیم. اما چرا شما هم کادری را که نمایانگر هدفتان است نکشید و این صفحه را در جایی برجسته در خانه خود سنجاق نکنید؟ بهاینترتیب هر بار که از کنار آن رد میشوید، میتوانید به مستطیل خود خیره شوید، قند در دلتان آب شود و پولی را که در راه است به خود یادآوری کنید.
بخش یک
پیش بهسوی آرزوهایتان
لحظه آغاز لذتهایتان است، قرار است شما و دارایی خالصتان با یک سفر زیبا بروید. چه کسی میداند که تا کجا صعود خواهید کرد؟ هیجانانگیز است، اما قبل از اقدامهای زودهنگام باید پایه و اساسهایی ایجاد کنید. این بخش، اصول اولیه میلیاردرها و درسهایی از زندگی اولیه ماسک را پوشش میدهد. آنها میگویند کسب اولین درآمد میلیونی سختترین مرحله است، بنابراین اگر هفترقمی شدن چندین روز یا حتی هفتهها طـول بکشد، احساس بدی نداشته باشید وقتی با پول کم شروع میکنید، مدیریت امور مالیتان و کاهشدادن هزینههای غیرضروری میتواند همه چیز را تغییر دهد. برای مثال، صرفهجویی در خوردن کل ذخیره آووکادوی مکزیک به مدت دوازده ماه، میتواند شما را در لیست ثروتمندان سال آینده قرار دهد. غنیمت خود را تجسم کنید. این دارایی شماست!»