دانلود رایگان کتاب ملوس و ماهی ها یگانه برجسته ملکی

انتشارات:نشر آرسس
امتیاز:
۳.۹از ۳۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ملوس و ماهی ها

کتاب ملوس و ماهی ها نوشتهٔ یگانه برجسته ملکی و ویراستهٔ حمیدرضا رضوانی اول است و نشر ارسس آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب ملوس و ماهی ها

این نخستین اثر از نویسندهٔ نوجوان یگانه برجسته ملکی است که داستانی برای خردسالان نوشته. تصویرگری این اثر را مادر نویسنده، خانم مریم حسنی به زیبایی به انجام رسانده است. این کتاب در حقیقت داستانی بود که یگانه برای طرح جابر آموزش و پرورش به نگارش در آورده بود و با حمایت پدر و مادرش به مرحله چاپ رسید. یگانه قسمت دوم این کتاب را نیز در دست نگارش دارد.

داستان به این صورت شروع می‌شود:

عید شده و همه جا پر شده بود از بوی گل‌های رنگارنگ، مانی کوچولو دست مادرش را گرفته و به خرید رفته بودند. خیابان‌ها خیلی شلوغ بود و همه برای خرید به مغازه‌ها آمده و خرید می‌کردند.

توی لیست چیزهای مختلف داشتند که باید آنها را تهیه می‌کردند ولی انگار یک چیز را فراموش کرده بودند. مانی به مامان گفت: ماهی قرمز نداریم. مامان لیست را نگاه کرد و حرف او را تأیید کرد.

در حقیقت داستانی که یگانه نوشته آمیخته با درس‌هایی بزرگ است و در کنار آن خوانندهٔ خردسال از فضای داستان لذت می‌برد. زنده‌انگاری که در کتاب به زیبایی انجام شده هم بسیار دلنواز خواهد بود و خواننده از اینکه می‌بیند گربه‌ای جلوی تلویزیون نشسته و کانال‌ها را عوض می‌کند لذت خواهد برد.

خواندن کتاب ملوس و ماهی ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این اثر را به دانش‌آموزان پایه های اول پیشنهاد می‌کنیم و یا پدر و مادرانی که می‌خواهند برای کودکشان داستانی آموزنده را بخوانند. اگر در کتاب مشکل و یا ایرادی نیز مشاهده فرمودید به این نظر کنید که یک دانش آموز نوجوان با خلاقیت و استعدادی که دارد آن را نوشته و چیزی جز حمایت نیاز ندارد.

امید است خوانش چنین کتاب‌هایی و دادن انگیزه به نویسنده‌های نوجوان سرآغاز تولد نویسنده‌هایی بزرگ باشد.

۱۴۰۲/۱۱/۲۲

سلام. آفرین به یگانه خانم گل. داستان تخیلی آمیخته با واقعیت، بسیار زیبا بود. مرحبا

۱۴۰۳/۰۵/۰۱

این کتاب در مورد عید نوروز و ماهی های عید نوروز هست که بسیار داستان جالب و کوتاهی است که فقط لازمه چند دقیقه برای آن وقت بذارید و این کتاب بسیار جالبی را مطالعه کنید که طاقچه مهربون آن

- بیشتر

۱۴۰۳/۰۵/۰۷

خب بچگونه‌ست مناسب نوجوانان نیست و پایان جالبی هم نداشت ولی ممنون از نویسنده

کاربر 6820866
۱۴۰۳/۰۳/۱۶

سلام به نظر من این کتاب خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه حتماً بخونیدش و نظرتون رو بنویسین با تشکر از نویسنده ی کتاب

۱۴۰۲/۱۱/۱۱

خیلی کتاب خوبی بود. توصیه می کنم برای فرزندانتان بخوانید. دست سازنده ی این کتاب زیبا درد نکنه❤️❤️

رایگان