کتاب کتابخانه گام های موفقیت، ۱۸ گام برای رهایی از ترس
معرفی کتاب کتابخانه گام های موفقیت، ۱۸ گام برای رهایی از ترس
کتاب کتابخانه گام های موفقیت، ۱۸ گام برای رهایی از ترس نوشتهٔ میثم دریکوندی است. انتشارات آذرکلک این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب کتابخانه گام های موفقیت، ۱۸ گام برای رهایی از ترس
کتاب کتابخانه گام های موفقیت، ۱۸ گام برای رهایی از ترس در ۱۸ فصل از ترس سخن گفته است. این کتاب نوشته شده تا به ما کمک کند از ترسهای خود عبور کنیم؛ همچون نویسنده که چنین کرده است. میثم دریکوندی گفته است که وجه تمایز این کتاب با کتابهای دیگر این است که تکتک مطالبی که گفته شده، قبلاً توسط او انجام شده و از انجام آنها نتیجه گرفته است. این نویسنده گفته است که نتیجهٔ مثبتگرفتن از این مطالب به میزان انگیزه و اشتیاق ما بستگی دارد و نتایج برای هر فردی متفاوت خواهد بود.
خواندن کتاب کتابخانه گام های موفقیت، ۱۸ گام برای رهایی از ترس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کتابخانه گام های موفقیت، ۱۸ گام برای رهایی از ترس
«پذیرفتن مخالفتهایی که از جانب افراد مهم زندگی به سمت شما میآیند سخت است زیرا انسان احساس میکند که با شخصیت او مخالف هستند اما به زودی متوجه خواهید شد که این مخالفتها و نه گفتنها به شما نیست بلکه به خود آن افراد است. افراد با خودشان مخالفت میکنند آنها با صدای درونی که میگوید: «فلانی رو ببین چقدر داره پیشرفت میکنه، ببین اصلاً نمیترسه تو هم باید مثل اون باشی».
«اول شما را نادیده میگیرند، بعد به شما میخندند، بعد با شما مبارزه میکنند و درنهایت شما پیروز میشوید». (گاندی)
این جوک را شنیدهاید؟
یه نفر ۱۶۰ هکتار باغ پرتقال خرید تا یه مکان خیلی شاد بسازد. شاید در اولین نگاه خندهدار بهنظر برسد اما میدانید آخر ماجرا چه کسی خندید؟ مردم به طرح اولیه دیزنی لند خندیدند ولی وقتی این طرح به پایان رسید والت دیزنی ۵۱۵ میلیون بار یعنی به تعداد افرادی که از این پارک دیدن کردند خندیدند.»