دانلود و خرید کتاب ۱۴۰ بازی فکری با بچه ها جکی سیلبرگ ترجمه آناهیتا آذری

ویراستار:رضا کریمی
امتیاز:
۳.۱از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ۱۴۰ بازی فکری با بچه ها

کتاب ۱۴۰ بازی فکری با بچه ها (از تولد تا ۳ سالگی) نوشتهٔ جکی سیلبرگ و ترجمهٔ آناهیتا آذری و ویراستهٔ رضا کریمی است و انتشارات قدیانی آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب ۱۴۰ بازی فکری با بچه ها

کتاب «۱۴۰ بازی فکری با بچه‌ها» اثر «جکی سیلبرگ» و ترجمه‌ٔ «آناهیتا آذری» است. در این کتاب ۱۴۰ بازی برای کودکان طراحی شده است. از اهداف کتاب می‌توان به چگونگی استفاده از بازی‌های هدفمند برای کمک به رشد مغزی کودکان و خردسالان اشاره کرد. این کتاب به والدین آگاهی می‌دهد که با استفاده از روش‌های گوناگون مانند آواز خواندن، رقصیدن، در آغوش گرفتن، حرکت دادن، حرف زدن با کودک و تحریک حس بویایی/ چشایی، مغز کودک را پرورش دهند. بازی‌ها و ترفندهایی که در این کتاب آمده در ۱۲ دوره طبقه‌بندی شده است. مثلا بازی‌ها و ترفندهای سه‌ماهه اول سال با بازی‌های سه تا شش‌ماهگی متفاوت است؛ یعنی این کتاب از تولد تا سه‌سالگی، سه ماه به سه ماه جلو رفته و برای هر سه‌ماهه از زندگی، نکته‌ها و ترفندهایی توضیح می‌دهد.

خواندن کتاب ۱۴۰ بازی فکری با بچه ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان زیر ۳ سال مناسب است.

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۵/۱۹

عالیه بدرد تابستون با وقتایی که حوصلمون سر رفته میخوره اگه از این کتاب خوشتون اومد میتونید کتاب بازی های محلی و سنتی ایران رو هم بخونید بازیای جالبی داره💟

Medisa
۱۴۰۳/۰۵/۱۶

بد نبود، خیلی ازین بازی ها رو من بعنوان یک مادر بدون اینکه این کتاب رو خونده باشم با بچه هام انجام میدادم. مثل تماس پوستی شعر و داستان و کلمات زیاد براشون گفتن، بردنشون به فروشگاه و خرید، توالی

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است