کتاب اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال
معرفی کتاب اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال
کتاب اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال نوشتهٔ بنجامین سوینی و حاصل تلخیص و ترجمهٔ فاطمه زهرایی است. کلیدپژوه این راهنمای شروع سریع را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال
کتاب اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال پس از مقدمه به مفاهیم اصلی بازاریابی دیجیتال پرداخته و در فصل دوم بهسراغ ایجاد یک استراتژی بازاریابی دیجیتال مناسب رفته است. فصل سوم این کتاب «کارایی بازاریابی دیجیتال» نام دارد. نویسنده، مطالب خود را در بخش آخر با عنوان «جمعبندی» به پایان رسانده است.
خواندن کتاب اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال
«امروزه موتور جستجوی گوگل به طور متوسط در هر ثانیه بیش از ۴۰۰۰۰ درخواست جستجو را پردازش میکند. فیس بوک داراي ۲,۸۹ میلیارد کاربر فعال ماهانه است که بیش از یک سوم کل انسانهای زنده در حال حاضر هستند و روزانه بیش از دو میلیارد ایمیل به صندوق ورودی اینترنتی در سراسر جهان راه پیدا میکند. تعداد انبوه گوشیهای هوشمند، رایانهها و دستگاههای «همیشه آنلاین» همان افشاگری تلویزیون در سال ۱۹۴۱ به بازاریابان را ارائه میدهند، اما در مقیاسی که به قدری بزرگ است که به سختی میتوان درکش کرد! در واقع، دقیقاً درست مانند این که اکنون تلفنهای همراه را فقط «تلفن» مینامند، علامتگذاری دیجیتال آنقدر در زندگی ما فراگیر است و آنقدر در راههایی که کسبوکارها به مشتریان دست مییابند موثر است که میتوان آن را «بازاریابی» نیز نامید!»