معرفی و دانلود کتاب فارسی چهارم دبستان (راهنمای والدین) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فارسی چهارم دبستان (راهنمای والدین)

کتاب فارسی چهارم دبستان (راهنمای والدین)

۴.۲(از ۵ امتیاز)
انتشارات:
انتشارات شورا
categoryدسته‌بندی:
دبستان

معرفی کتاب فارسی چهارم دبستان (راهنمای والدین)

«فارسی» از مجموعه کتاب آموزش بهتر کتاب درسی برای پایه چهارم دبستان و جهت شناخت اهداف، محتوا، روش های آموزشی و ارزشیابی برای والدین به قلم فتح الله فروغی و اقدس سلطانی نوشته شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فارسی چهارم دبستان (راهنمای والدین) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفارسی چهارم دبستان (راهنمای والدین)
موضوعدبستان

عالی

عالی
۱۳۹۹/۰۱/۱۸

عالی هستش و به تمامی پایه چهارمی ها پیشنهاد میکنم

علوم تجربی چهارم دبستان(راهنمای والدین)تصویر جلد کتاب علوم تجربی چهارم دبستان(راهنمای والدین)
صادق جلایی فر
ریاضی چهارم دبستان(راهنمای والدین)تصویر جلد کتاب ریاضی چهارم دبستان(راهنمای والدین)
فاطمه تاجیک
آزمایش های علوم فراتر از کتاب (ویژه دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی)تصویر جلد کتاب آزمایش های علوم فراتر از کتاب (ویژه دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی)
متین عرب امامی
آزمایش‌های علوم تجربی پایه ششم و پنجم ابتداییتصویر جلد کتاب آزمایش‌های علوم تجربی پایه ششم و پنجم ابتدایی
سیدحسین رضوی خوسفی
ارزشیابی توصیفی ششم ابتداییتصویر جلد کتاب ارزشیابی توصیفی ششم ابتدایی
گروه مولفان
پیک آدینه؛ چهارم ابتداییتصویر جلد کتاب پیک آدینه؛ چهارم ابتدایی
محسن پازوکی
کار و تمرین املا سوم ابتداییتصویر جلد کتاب کار و تمرین املا سوم ابتدایی
محسن طاهری رفیق
ماجراهای من و درسام، جامع سوم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، جامع سوم دبستان
مهرداد مصطفایی
علوم تجربی دوم دبستان(راهنمای والدین)تصویر جلد کتاب علوم تجربی دوم دبستان(راهنمای والدین)
فاطمه تاجیک
بازی های آموزشی برای پرورش هوش ریاضی - منطقی (۷ تا ۱۲ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش ریاضی - منطقی (۷ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
علوم تجربی سوم دبستان(راهنمای والدین)تصویر جلد کتاب علوم تجربی سوم دبستان(راهنمای والدین)
فاطمه تاجیک
مجموعه آزمون ها و فعالیت های عملکردی پایه سوم ابتداییتصویر جلد کتاب مجموعه آزمون ها و فعالیت های عملکردی پایه سوم ابتدایی
مریم شریف‌زاده
روش‌های نوین ارزشیابی در دوره‎ی ابتداییتصویر جلد کتاب روش‌های نوین ارزشیابی در دوره‎ی ابتدایی
محرم آقازاده
لذت فارسی ۲؛ مخصوص کلاس دومی‌هاتصویر جلد کتاب لذت فارسی ۲؛ مخصوص کلاس دومی‌ها
لیلا اکبرآبادی
کار و تمرین فارسی ششم ابتداییتصویر جلد کتاب کار و تمرین فارسی ششم ابتدایی
فاطمه اسدی
گام به گام ششم ابتدایی؛ ریاضیتصویر جلد کتاب گام به گام ششم ابتدایی؛ ریاضی
محمدرضا محمدی
مجموعه مسابقات کلاسی (جلد اول)تصویر جلد کتاب مجموعه مسابقات کلاسی (جلد اول)
اصغر بهمنی