دانلود و خرید کتاب بازاریابی انگیزشی رابرت ایمبرال ترجمه لطیف احمدپور
تصویر جلد کتاب بازاریابی انگیزشی

کتاب بازاریابی انگیزشی

معرفی کتاب بازاریابی انگیزشی

کتاب بازاریابی انگیزشی نوشتهٔ رابرت ایمبرال و ترجمهٔ لطیف احمدپور و اسماعیل نوری است. گروه انتشاراتی ققنوس این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر از نحوهٔ ترغیب مؤثر مشتریان بالقوه تا هم اکنون خرید کنند، بیشتر بخرند و به دوستانشان نیز بگویند، سخن گفته است.

درباره‌ کتاب بازاریابی انگیزشی

هر کسب‌وکاری باید دغدغه‌ٔ معرفی و بالابردن فروش خود را داشته باشد. هرچند ممکن است نحوه‌ٔ پاسخ‌گویی به چنین نیازی را ندانیم، اما راه‌های بسیاری وجود دارد که بر این اساس می‌توانیم آن را بشناسیم و قدم‌های لازم را برداریم. رابرت ایمبرال در کتاب بازاریابی انگیزشی به ما نحوه‌ٔ ترغیب مشتریان را آموزش داده است. او به ما می‌آموزد که لازم است چه قدم‌هایی برداریم تا مشتری‌های حال حاضر به خرید کردن از ما ادامه بدهند و البته به دوستانشان هم بگویند. کتاب حاضر در ۱۶ فصل به صورت کامل، هرآنچه را که لازم است درباره‌ٔ بازاریابی، تبلیغات مختلف در سایت، تلویزیون و تبلیغات چاپی و جذب مشتری بدانیم، به ما گفته است. عنوان فصل‌های کتاب حاضر عبارت است از «بازاریابی انگیزشی و اهمیت آن برای کسب ‌و کارهای شما»، «مشتریان را ترغیب کنید که هم‌اکنون خرید کنند»، «هیجانات مشتری‌های خود را هدف بگیرید»، «محرک هیجانی اول ترس»، «محرک هیجانی دوم عشق»، «محرک هیجانی سوم اشانتیون‌ها و حراجی‌ها»، «محرک هیجانی چهارم درآمدزایی بی‌دردسر»، «محرک هیجانی پنجم تحقق بخشیدن به رویاها»، «اولین تبلیغ مبتنی بر حرک‌های هیجانی را خلق کنید»، «خط مشی‌های نامه فروش»، «خط مشی‌های وب‌سایت»، «خط مشی‌های تبلیغات چاپی و نمایشی»، «خط مشی‌های تبلیغات رادیویی»، «خط مشی‌های تبلیغات تلویزیونی»، «برخیزید و مشتری‌هایتان را تحریک کنید» و «جمع‌بندی مطالب پیرامون بازاریابی انگیزشی»،

خواندن کتاب بازاریابی انگیزشی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دوستداران مطالعه در باب کسب‌وکار، به‌ویژه بازاریابی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بازاریابی انگیزشی

«اجازه دهید فرض کنیم که شما خدمات کسب و کاری خاصی را ارائه می‌دهید که بسیاری از صاحبان کسب و کارها به آن نیاز دارند اما از سرمایه‌گذاری در آن نفرت دارند. کاری که شما باید انجام دهید خلق یک کتاب، نوشتن یک گزارش ویژه، ایجاد یک کتاب الکترونیک یا ساخت یک سی‌دی صوتی یا دی‌وی‌دی است که نشان می‌دهد اگر کسب و کارشان محافظت نشده باشد، چه مسائلی ممکن است برایشان رخ دهد.

مثلاً بیمه کسب و کارها را در نظر بگیرید. این محصولی است که صاحبان کسب و کارها رغبتی برای سرمایه‌گذاری در آن ندارند، با این حال برای کسب و کارشان حیاتی است. بهترین راه برای تحریک و تهییج صاحب یک کسب و کار خلق تصویری است که نشان می‌دهد اگر آن‌ها از داشتن حمایت بیمه غفلت کنند، ممکن است چه اتفاقاتی برای کسب و کارشان بیفتد.

ممکن است گزارشی با این عنوان تهیه کنید: «چگونه از هفت اشتباه بسیار رایج صاحبان کسب و کارها که ممکن است یک‌شبه شما را از صحنه کسب و کار خارج کند، اجتناب کنید.» خواهید دید که چگونه حتی یک زمان پخش شصت ثانیه‌ای می‌تواند برای تهییج صاحبان کسب و کارها مناسب باشد تا با شما تماس بگیرند یا از وبسایت شما دیدن کنند.

وقتی این گزارش خاص را، که ذاتا باید تا حدّی قابل توجّه و معتبر باشد، خلق کردید، شالوده چیزی را که ممکن است بعداً به یک برنامه رادیویی سی دقیقه‌ای تبدیل شود در اختیار دارید. این گزارش برای این‌که برای کاربر نهایی سودمند باشد باید حاوی مجموعه‌ای از مطالب قابل فهم باشد که آشکارا شما و شرکتتان را به عنوان کارشناس خبره موجود در آن حیطه کاری معرفی کند.

اگر بعد از سفارش گزارشی که ادعا دارد به شما کمک می‌کند تا از ورشکست شدن اجتناب کنید، دریابید که مطالبش در یک صفحه با فاصله خطوط زیاد و پر از اصطلاحات تخصصی است که فقط یک فرد باتجربه و حرفه‌ای می‌تواند آن را درک کند، چه احساسی به شما دست خواهد داد؟ این گزارش به کار شما نخواهد آمد.»