معرفی و دانلود کتاب حکمت احکام (اردو) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حکمت احکام (اردو)subscriptionAvailable

کتاب حکمت احکام (اردو)

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حکمت احکام (اردو)

کتاب حکمت احکام (اردو) نوشتهٔ حمیدرضا شاکریان و ترجمهٔ محمد منتظرمهدی است و مرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی آن را منتشر کرده است. این کتاب به زبان اردو است.

درباره کتاب حکمت احکام (اردو)

کتاب حکمت احکام (اردو) اندیشه‌ها و نظریات استاد شهید، مرتضی مطهری را برای نسل جوان مشتاق به اندیشه‌های این مرد بزرگ گردآوری کرده است.

علامه شهید مرتضی مطهری، به‌عنوان یک چارچوب فکری جامع، معتدل، سالم، عقلانی و قوام‌بخش، می‌تواند جوان امروز و فردای ما را به مسیری مطمئن رهنمون سازد. اصالت، خلاقیت، انصاف، اتقان، رسایی قلم، روانی متن، پاسخ به نیازهای زمانه، ارائهٔ یک منظومه فکری منسجم، نقد منصفانه و دفاع قاطعانه از یافته‌ها و مواضع فکری خویش، از شاخصه‌هایی است که اندیشه‌های علامهٔ شهید را دوام و جلا بخشیده است.

خواندن کتاب حکمت احکام (اردو) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مسلمانان اردو زبان است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حکمت احکام (اردو) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحکمت احکام (اردو)
موضوعکلیات اسلام
نویسندهحمیدرضا شاکریان
مترجممحمد منتظرمهدی
انتشاراتمرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۱۲/۱۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.