معرفی و دانلود کتاب آیامی‌دانید(۳): عجیب اما واقعی + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات طلایه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آیامی‌دانید(۳): عجیب اما واقعی

«آیا می‌دانید (۳): عجیب ولی واقعی!» دایرة‌المعارف اطلاعات عمومی نوشته‌ی کاظم آموزگار(-۱۳۵۷) است. این کتاب مجموعه‌ای از اطلاعات شگفت‌آور اما واقعی در مورد جهان است.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

نام برخی از کشورها معانی جالبی دارند که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم: اسپانیا: سرزمین خرگوش کوهی، برزیل: چوب قرمز، ترکیه: سرزمین قوی‌ها، بورکینافاسو: سرزمین مردم درستکار، پاراگوئه: این سوی رودخانه، پاناما: جای پر از ماهی، روسیه: کشور روشن‌ها، ژاپن: سرزمین خورشید تابان، سوئیس: سرزمین مرداب، عربستان سعودی: بیابانگردان خوشبخت، قرقیزستان: سرزمین چهل قبیله، قزاقستان: سرزمین کوچگران، کویت: دژ کوچک، گرجستان: سرزمین کشاورزان، لبنان: سفید، لیبریا: سرزمین آزادی، مقدونیه: سرزمین کوه‌نشین‌ها، نروژ: راه شمال، هلند: سرزمین چوب، هند: پر آب، اتیوپی: سرزمین چهره سوختگان، استونی: راه شرقی، اکوادور: خط استوا، السالوادور: رهایی بخش مقدس، اوکراین: منطقه مرزی، ایسلند: سرزمین یخ، آرژانتین: سرزمین نقره، اتریش: شاهنشاهی شرق، ازبکستان: سرزمین خودسالارها، پرتغال: بندر قوم گال، کلمبیا: سرزمین کلمب (کریستف کلمب).

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آیامی‌دانید(۳): عجیب اما واقعی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآیامی‌دانید(۳): عجیب اما واقعی
فرمت کتابEPUB

امیر$
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۰/۲۹

کتاب عالیه هست من خود کتاب واقعی‌ش رو دارم اینو نخوندم ولی پیشنهاد می کنم حتما بخونید. تشکر از دیوار

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۳/۰۷

عالیه

Hamed
۱۳۹۸/۰۱/۱۱

بخش فهرست این کتاب درست نیست.

بریده‌هایی از کتاب

با خوردن عسل در مدت بسیار کوتاهی بر تعداد گلبولهای قرمز خون ۸ تا ۲۵ درصد افزوده می‌شود.
مادربزرگ💝
در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، ایران یکی از اعضای بسیار فعال تجارت جهانی تریاک محسوب می‌شد.
Nika
نام برخی از کشورها معانی جالبی دارند که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم: اسپانیا: سرزمین خرگوش کوهی، برزیل: چوب قرمز، ترکیه: سرزمین قوی‌ها، بورکینافاسو: سرزمین مردم درستکار، پاراگوئه: این سوی رودخانه، پاناما: جای پر از ماهی، روسیه: کشور روشن‌ها، ژاپن: سرزمین خورشید تابان، سوئیس: سرزمین مرداب، عربستان سعودی: بیابانگردان خوشبخت، قرقیزستان: سرزمین چهل قبیله، قزاقستان: سرزمین کوچگران، کویت: دژ کوچک، گرجستان: سرزمین کشاورزان، لبنان: سفید، لیبریا: سرزمین آزادی، مقدونیه: سرزمین کوه‌نشین‌ها، نروژ: راه شمال، هلند: سرزمین چوب، هند: پر آب، اتیوپی: سرزمین چهره سوختگان، استونی: راه شرقی، اکوادور: خط استوا، السالوادور: رهایی بخش مقدس، اوکراین: منطقه مرزی، ایسلند: سرزمین یخ، آرژانتین: سرزمین نقره، اتریش: شاهنشاهی شرق، ازبکستان: سرزمین خودسالارها، پرتغال: بندر قوم گال، کلمبیا: سرزمین کلمب (کریستف کلمب) .
مادربزرگ💝
تحقیقات نشان داده است که افراد متولدین بهار و تابستان نسبت به متولدین ماههای سرد، به زندگی خوش بین‌تر هستند!
مادربزرگ💝
به مدت ۱۲ سال، جویدن آدامس در سنگاپور ممنوع بود!
مادربزرگ💝
در فاصله بین دهه پنجم و ششم زندگی افراد، منافذی در بافت استخوان‌ها ایجاد می‌شود که موجب خواهد شد ضخامت بافت استخوانی به میزان قابل توجهی کاهش یابد و به این ترتیب حتی مردان و زنانی که سالم باشند نیز بطور طبیعی به درجاتی خفیف از بیماری پوکی مبتلا خواهند شد.
مادربزرگ💝
محققان بر این عقیده‌اند که در ۹۰ درصد موارد، خمیازه کشیدن به دنبال افت اکسیژن در بدن فرد رخ می‌دهد. برای مثال، بعد از مدتی نفس کشیدن به صورت مقطعی و کوتاه، ناگهان شخص خمیازه کشیده و با این کار، بدن او میزان اکسیژن مورد نیاز را دریافت می‌کند. پس در حقیقت خمیازه پاسخی به نیاز فرد به هوای بیشتر است، نه دلیلی بر خواب آلودگی او.
مادربزرگ💝
در فرانسه پای قورباغه به شکل بریان شده، گرانترین غذای رستورانهای پاریس است!
farzad
در گذشته‌های خیلی دور قوم بیابانگردی که ایرانی بودند به استپ‌های اروپای شرقی و مرکزی مهاجرت کردند و بعدها به عنوان اجداد مردم لهستان شناخته شدند.
farzad
وزن هر یک از سنگهای هرم بزرگ مصر ۱۰۰ هزار کیلوگرم است و برای روی هم گذاشتن آن‌ها هیچ نوع ماده بنایی شناخته شده‌ای مثل ساروج، آهک و غیره بکار نبرده‌اند!
ALl
آیا می‌دانید (۲): عجیب ولی واقعیتصویر جلد کتاب آیا می‌دانید (۲): عجیب ولی واقعی
کاظم آموزگار
دانشمندان بزرگ ایرانیتصویر جلد کتاب دانشمندان بزرگ ایرانی
گروه نویسندگان
نگهداری، عیب یابی و بازاریابی چاه های آبتصویر جلد کتاب نگهداری، عیب یابی و بازاریابی چاه های آب
ایمان حاجی راد
۴۴۴ مواد کاربردی از قانون تجارت برگزیده و کاربردی در آزمون های حقوقیتصویر جلد کتاب ۴۴۴ مواد کاربردی از قانون تجارت برگزیده و کاربردی در آزمون های حقوقی
الهام مختاری محمدی
آمادگی آزمون کارشناسی ارشد زبان تخصصی مدیریت جهانگردیتصویر جلد کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد زبان تخصصی مدیریت جهانگردی
گروه مولفان سنجش امیرکبیر
قصه ضرب المثل‌ها: الف-د (جلد اول)تصویر جلد کتاب قصه ضرب المثل‌ها: الف-د (جلد اول)
نگار شادلو
قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های پندآموز جهانتصویر جلد کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های پندآموز جهان
هستی فرخ
واژه نامه (نکته نامه) زبان انگلیسی کنکورتصویر جلد کتاب واژه نامه (نکته نامه) زبان انگلیسی کنکور
علیرضا جابری
آشنایی با علوم قرآن (ترکی آذربایجانی)تصویر جلد کتاب آشنایی با علوم قرآن (ترکی آذربایجانی)
سید آذر احمد اف
اختراعاتتصویر جلد کتاب اختراعات
آنجو چاولا
همه‌چیز درباره‌ی مهندسیتصویر جلد کتاب همه‌چیز درباره‌ی مهندسی
امیلی هانت
مشکلات رایج دهان و دندان به زبان سادهتصویر جلد کتاب مشکلات رایج دهان و دندان به زبان ساده
زهرا اسدی
آموزش دانش‌های ادبی و زبانی؛ دستور زبان و آرایه ادبیتصویر جلد کتاب آموزش دانش‌های ادبی و زبانی؛ دستور زبان و آرایه ادبی
آناهیتا متمنی
درآمدی بر فرهنگ نوجوانانتصویر جلد کتاب درآمدی بر فرهنگ نوجوانان
سید امین رضوی
دانستنی ‌های تاریخ ایران و جهان ۱تصویر جلد کتاب دانستنی ‌های تاریخ ایران و جهان ۱
حسنعلی مرادی
تاریخچه‌ی پیدایش حیاتتصویر جلد کتاب تاریخچه‌ی پیدایش حیات
ویلیام لیندسی
تو؛ چقدر از سیستم ایمنی بدنت می‌دانی؟ (کتاب هشتم)تصویر جلد کتاب تو؛ چقدر از سیستم ایمنی بدنت می‌دانی؟ (کتاب هشتم)
مایکل اف رویزن