معرفی و دانلود کتاب کار و تمرین علوم تجربی پایه هفتم pdf + خلاصه رایگان

دوره اول متوسطه

۱.۸(از ۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کار و تمرین علوم تجربی پایه هفتم

«علوم تجربی هفتم» از مجموعه کتاب‌های کار و تمرین این درس برای پایه هشتم دوره اول متوسطه همراه با خلاصه مفاهیم، طرح انواع پرسش‌ها و مسئله ها و آزمون تشریحی در پایان هر بخش به همراه پاسخ به قلم معصومه خلیلی، زهرا جوادیان‌صراف و نسیبه دولتی است

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کار و تمرین علوم تجربی پایه هفتم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکار و تمرین علوم تجربی پایه هفتم
عنوان دیگردوره اول متوسطه
موضوعمتوسطه اول
نویسندهزهرا جوادیان صراف، معصومه خلیلی، نسیبه دولتی
انتشاراتنشر گل‌واژه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۷/۰۲
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستپایه هفتم نشر گل واژه، کار و تمرین نشر گل واژه

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
آموزش طبقه بندی شده علوم تجربی پایه هفتمتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده علوم تجربی پایه هفتم
علی خیری
کار و تمرین علوم تجربی پایه هشتمتصویر جلد کتاب کار و تمرین علوم تجربی پایه هشتم
زهرا جوادیان صراف
آموزش طبقه بندی شده علوم تجربی پایه هشتمتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده علوم تجربی پایه هشتم
نورانگیز روحانی
هشتگ امتحان ریاضی نهمتصویر جلد کتاب هشتگ امتحان ریاضی نهم
فرشاد پورالیاس
کار و تمرین ریاضی پایه هفتمتصویر جلد کتاب کار و تمرین ریاضی پایه هفتم
حمداله محمدی
آموزش طبقه بندی شده ریاضی پایه هفتمتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده ریاضی پایه هفتم
محمدجواد حیدری
آموزش طبقه بندی شده علوم تجربی پایه نهمتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده علوم تجربی پایه نهم
علی خیری
ریاضی ششم تیزهوشان؛ جلد اول، درسنامه و سوالتصویر جلد کتاب ریاضی ششم تیزهوشان؛ جلد اول، درسنامه و سوال
بهنام بناپور
گل پلاس اموزش پیشرفته ریاضی نهمتصویر جلد کتاب گل پلاس اموزش پیشرفته ریاضی نهم
حمداله محمدی
ماجراهای من و درسام؛ ریاضی ششم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام؛ ریاضی ششم دبستان
محمدرضا فاتحی‌نسب
فارسی ششم دبستان تیزهوشانتصویر جلد کتاب فارسی ششم دبستان تیزهوشان
کاظم غریبی
کتاب کار طلایی ریاضی هشتم متوسطه اولتصویر جلد کتاب کتاب کار طلایی ریاضی هشتم متوسطه اول
سحر ترابیان
علوم ۸ اُم پیشتازتصویر جلد کتاب علوم ۸ اُم پیشتاز
محمد داوری
علوم نمونه؛ پایه‌ی هشتمتصویر جلد کتاب علوم نمونه؛ پایه‌ی هشتم
گروه مولفان
گل پلاس آموزش پیشرفته علوم تجربی نهمتصویر جلد کتاب گل پلاس آموزش پیشرفته علوم تجربی نهم
علی یوسف پور
ماجراهای من و درسام، ریاضی چهارم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، ریاضی چهارم دبستان
هتاو مرادی
ریاضی ۷ ‌ام تیزهوشان (درسنامه + سؤال)تصویر جلد کتاب ریاضی ۷ ‌ام تیزهوشان (درسنامه + سؤال)
آرش کریمی
آموزش طبقه بندی شده ریاضی پایه نهمتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده ریاضی پایه نهم
مریم شکری کهی