کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟ کارولین ترسکا + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟

کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟

معرفی کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟

کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟ نوشته‌ی کارولین ترسکا و با ترجمه‌ی بیتا ترابی و زوزانم ناه مهررازی، اثری است که نشر شهر قلم آن را منتشر کرده است. این کتاب با روایتی داستانی و آموزنده، به موضوع مهارت‌های زندگی برای کودکان می‌پردازد و تلاش می‌کند اهمیت همدلی، همکاری و کمک به دیگران را در قالب ماجرایی ساده و قابل لمس برای گروه سنی کودک به تصویر بکشد. داستان حول محور چند کودک و خانواده‌شان شکل می‌گیرد که در جریان یک سفر، با موقعیت‌هایی روبه‌رو می‌شوند که نیاز به کمک و همدلی را برجسته می‌کند. در کنار روایت داستان، بخش‌هایی نیز به والدین اختصاص یافته تا راهکارهایی برای تقویت روحیه‌ی همکاری و بخشندگی در کودکان ارائه شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟

کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟ با قلم کارولین ترسکا، داستانی کوتاه و آموزنده را روایت می‌کند که در آن چند کودک به همراه خانواده‌شان برای تعطیلات به شهر دیگری سفر می‌کنند. در جریان این سفر، آن‌ها با مردی نابینا روبه‌رو می‌شوند و با تشویق مادرشان، تصمیم می‌گیرند به او کمک کنند. این موقعیت، فرصتی برای کودکان فراهم می‌کند تا با مفهوم همدلی، شجاعت و مسئولیت‌پذیری آشنا شوند. نویسنده با زبانی ساده و موقعیت‌هایی ملموس، به کودکان نشان می‌دهد که کمک‌کردن به دیگران نه‌تنها به نفع فرد نیازمند است، بلکه به رشد و اعتمادبه‌نفس خود کودک نیز کمک می‌کند. در بخش‌هایی از کتاب، نکات آموزشی و توصیه‌هایی برای والدین آمده است تا بتوانند فرزندانشان را به رفتارهای نوع‌دوستانه و همکاری تشویق کنند. این کتاب با ترکیب داستان و راهکارهای عملی، به‌گونه‌ای طراحی شده که هم برای کودکان جذاب باشد و هم برای والدین کاربردی.

خلاصه کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟ با شروع تعطیلات تابستانی خانواده‌ای آغاز می‌شود که قرار است به شهر والانس سفر کنند. لوکا و لی‌لی، دو کودک خانواده، به همراه دوستشان اما، پرشور و هیجان‌زده آماده‌ی سفر می‌شوند. در ایستگاه قطار، آن‌ها با مردی نابینا روبه‌رو می‌شوند که به کمک نیاز دارد. مادر بچه‌ها آن‌ها را تشویق می‌کند تا به مرد نابینا کمک کنند. لوکا و اما ابتدا کمی مردد و خجالتی هستند، اما در نهایت با شجاعت جلو می‌روند و به مرد نابینا کمک می‌کنند تا سکوی قطار مورد نظرش را پیدا کند. در این مسیر، آن مرد نابینا با شوخ‌طبعی و مهربانی، به بچه‌ها یادآوری می‌کند که مهربانی و کمک به دیگران، دنیای اطراف را روشن‌تر می‌کند. پس از این تجربه، بچه‌ها احساس غرور و شادی می‌کنند و متوجه می‌شوند که کمک‌کردن به دیگران، نه‌تنها به فرد نیازمند، بلکه به خودشان نیز حس خوبی می‌دهد. در پایان، خانواده با رضایت و خوشحالی به سفرشان ادامه می‌دهند و بچه‌ها با تجربه‌ای تازه و ارزشمند روبه‌رو می‌شوند.

چرا باید کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟ را بخوانیم؟

کتاب چرا باید به دیگران کمک کنم؟ با داستانی ساده و ملموس، به موضوع مهم همدلی و کمک به دیگران می‌پردازد و این مفاهیم را به‌گونه‌ای بیان می‌کند که برای کودکان قابل درک و جذاب باشد. این کتاب نه‌تنها کودکان را با موقعیت‌های واقعی روبه‌رو می‌کند، بلکه والدین را نیز با راهکارهایی برای تقویت روحیه‌ی همکاری و بخشندگی در فرزندانشان آشنا می‌سازد. بخش‌هایی از کتاب به نکات آموزشی و توصیه‌هایی برای والدین اختصاص یافته که می‌تواند در تربیت فرزندانی مهربان و مسئولیت‌پذیر مؤثر باشد. همچنین، داستان کتاب به کودکان کمک می‌کند تا با احساسات خود و دیگران آشنا شوند و یاد بگیرند که کمک‌کردن به دیگران، بخشی از رشد شخصیتی آن‌هاست.

خواندن این کتاب به والدینی که به دنبال تقویت مهارت‌های اجتماعی و همدلی در فرزندانشان هستند، معلمان مقطع ابتدایی و کودکانی که با موضوعات همکاری، دوستی و مسئولیت‌پذیری درگیرند، پیشنهاد می‌شود.