معرفی و دانلود کتاب چرا زمان مثل برق و باد می گذرد؟ pdf + خلاصه رایگان

۴.۵ امتیاز(از ۲ رأی)
آلن بوردیک، فاطمه رضایی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چرا زمان مثل برق و باد می گذرد؟

کتاب چرا زمان مثل برق و باد می گذرد؟ نوشتهٔ آلن بوردیک و ترجمهٔ فاطمه رضایی است. انتشارات راوشید این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی پژوهشی علمی، هیجان‌انگیز و فهمیدنی است.

درباره کتاب چرا زمان مثل برق و باد می گذرد؟

کتاب چرا زمان مثل برق و باد می گذرد؟، به ما گفته است که شاید بتوان «زمان» را پرکاربردترین واژه در هر زبانی دانست. مفاهیم مرتبط با زمان همواره در ذهن‌ ما انسان‌ها غوطه‌ور هستند و در تک‌تک لحظه‌های زندگی جریان دارند. پرسش بنیادی این است که زمان دقیقاً چیست؟ در کاوش ریزبینانه و پرمغز حاضر، آلن بوردیک، برندهٔ جایزه‌های معتبر دانشگاهی و ستون‌نویس نشریهٔ نیویورکر ما را به سفری ماجراجویانه می‌برد تا درک کنیم زمان چطور بر ما تأثیر می‌گذارد و اصلاً چرا زمان این‌گونه که هست تصور می‌شود. بوردیک با همراهی جرگه‌ای از دانشمندان مشهور به ملاقات دقیق‌ترین ساعت موجود جهان می‌رود (که البته تنها برروی کاغذ وجود دارد). آن‌ها درمی‌یابند که «اکنون» در حقیقت کسری از ثانیۀ پیش بود که رخ داد و تمام شد. آن‌ها ۲۵ ساعت را در طول یک روز پیدا می‌کنند، مدتی در قطب جنوب زندگی می‌کنند تا حس زمان را از دست بدهند و تنها برای یک لحظۀ گذرا در آزمایشگاه علوم اعصاب و روان، حتی کاری می‌کنند که زمان به عقب بازگردد. کتاب حاضر را یک شاهکار کلاسیک قلمداد کرده‌اند؛ کندوکاوی روشن و نزدیک دربارهٔ عقربه‌های زیستی که درون همهٔ ما انسان‌ها تیک‌تاک می‌کنند.

خواندن کتاب چرا زمان مثل برق و باد می گذرد؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد ماهیت زمان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چرا زمان مثل برق و باد می گذرد؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچرا زمان مثل برق و باد می گذرد؟
مترجمفاطمه رضایی
انتشاراتانتشارات راوشید
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.