معرفی و دانلود کتاب چی به غریبه ها نگیم pdf + خلاصه رایگان

آموزش نحوه برخورد با غریبه‌‌ها

۴.۰ امتیاز(از ۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چی به غریبه ها نگیم

کتاب چی به غریبه ها نگیم نوشتهٔ مریم اسلامی و تصویرگری زینب سادات بدری است و انتشارات نواندیشان دنیای کتاب آن را منتشر کرده است. موضوع این کتاب آموزش نحوهٔ برخورد با غریبه‌‌ها به کودکان است.

درباره کتاب چی به غریبه ها نگیم

آموزش خودمراقبتی و آگاهی‌دادن به کودکان با هدف ایمن‌سازی‌شان در برابر تهدیدها و موقعیت‌های خطرناک، از نیازهای ضروری جوامع امروز است. در این راستا انتشارات نواندیشان دنیای کتاب، متناسب با فرهنگ و نیاز جامعه‌ٔ اصیل ایرانی مجموعه‌ٔ ۱۶ جلدی «مواظب خودمم» را با موضوعات خودمراقبتی در برابر «آزارهای جنسی و جسمی»، «نحوهٔ برخورد با غریبه‌ها»، «ایمنی در فضای مجازی» و«دوری از وسایل و موقعیت‌های خطرزا» در قالب شعر‌های دلنشین و تصاویر زیبا منتشر کرده که می‌تواند نقش مؤثری در ایمن‌سازی کودکان و پیشگیری از تجربه‌های تلخ ایفا کند.

کتاب چی به غریبه ها نگیم به کودکان یاد می‌دهد که در برابر غریبه‌ها چه رفتاری داشته باشند.

خواندن کتاب چی به غریبه ها نگیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان گروه سنی الف (سال‌های قبل از دبستان) پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چی به غریبه ها نگیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچی به غریبه ها نگیم
عنوان دیگرآموزش نحوه برخورد با غریبه‌‌ها