معرفی و دانلود کتاب وقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهد pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب وقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهدsubscriptionAvailable

کتاب وقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهد

۳.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب وقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهد

کتاب وقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهد نوشتهٔ جیمی دینیهن و ترجمهٔ سیده هستی حسینی است. انتشارات مهرسا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده است.

درباره کتاب وقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهد

در کتاب وقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهد که با تصویرسازی‌های «لورایان روچا» (Lorraine Rocha) منتشر شده، پسری برای تولدش، یک خانه برای عروسک‌هایش می‌خواهد، اما او از پدربزرگش یک هدیهٔ عجیب‌وغریب دریافت می‌کند؛ یک جعبه پر از ابزار. او از گرفتن این هدیه ذوق‌‌وشوق نمی‌کند و به راه‌حل‌های عجیب برای از بین‌بردن و نابودی جعبه ابزار فکر می‌کند، اما به این نتیجه می‌رسد شاید هم این هدیه مفید باشد. ما با متنی موجز و تصویرهای رنگارنگ با پسر داستان همراه می‌شویم. ما شاهد کشف ابزارالآت و خلاقیت او می‌شویم و می‌بینیم که مهر و ارادت او نسبت به پدربزرگ ماهرش بیشتر می‌شود. عاقبت آن‌ها با کمک یکدیگر یک خانهٔ عروسکی می‌سازند. تمام اهالی محله، از هر قوم و نژادی به طرح اولیهٔ پسربچه علاقه‌مند می‌شوند.

خواندن کتاب وقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابوقتی پدربزرگ به تو جعبه ابزار هدیه می دهد
عنوان انگلیسیWhen Grandpa gives you a toolbox