معرفی و دانلود رایگان کتاب رویسا pdf

سارا طهماسبی
انتشارات:
خانه داستان چوک

معرفی کتاب رویسا

کتاب رویسا نوشتهٔ سارا طهماسبی است. کانون فرهنگی چوک این رمان معاصر ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب رویسا

کتاب رویسا رمانی ایرانی و معاصر به قلم سارا طهماسبی است. این رمان در حالی آغاز می‌شود که راوی از فردی می‌گوید که خودش را به‌سختی زیر یک پتوی مندرس جا داده است. راوی به آن فرد نزدیک‌تر میشود. نیمی از صورت آن فرد زیر پتو پنهان مانده است. راوی می‌گوید که چشم‌های آن فرد، پر از ترس و نگرانی است؛ چشم‌های سیاه او. راوی این فرد را مرد پازلی نامیده است. راوی کیست؟ آن مرد کیست؟ این رمان را خوانید.

خواندن کتاب رویسا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رویسا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرویسا

۱۴۰۲/۰۱/۰۶

داستانی جذاب و پر معنا و متفاوت از وقایع جنگ واقعا عالی بود

Jan Constantin
۱۴۰۴/۱۲/۱۱

واقعا الان این داستان بهتر میشه حس کرد مخصوصا الان ک جنگ ایران و امریکا و اسرائیل هست ۱۱/۱۲/۱۴۰۴

۱۴۰۳/۰۱/۰۶

نویسنده با سبک خاص و پُر معنا از درد و رنج حاصل از جنگ حرف می زند . توصیه می کنم حتما بخوانید.

الهام
۱۴۰۲/۰۳/۰۷

کتاب واقعا جذاب و پر معنایی بود.به طوری که سه بار از خواب بیدار شدم تا بخونم و تمومش کنم بعد برم سرکارم.به همه توصیه میکنمش

kamal
۱۴۰۱/۱۲/۰۲

عالیه

بهروزی نیا
۱۴۰۴/۰۸/۰۶

خوندن خاطرات دوران جنگ بسیار زیباست هرچند که خود خاطرات سرشار از غم و تلخی و رنجه ولی اون دورانی از تاریخ و کشورمونه که بایددرموردش بخونیم و هر روز مرورش کنیم

۱۴۰۴/۰۴/۱۹

خانم طهماسبی قلم روان و زیبایی دارند. داستان مخاطب را با خودش به عمق داستان می کشد. بسیار عالی ، لذت بردم.🌹👏

۱۴۰۳/۱۰/۲۴

کتاب رویسا ب قلم خانم طهماسی بسیار عالیه توصیه میکنم بخونید عاشق این کتاب میشید فقط میدونم چن سال گذشته جنگ شده ولی این کتاب وقایع حوادث جنگ رو ب خوبی شرح میده حتما بخونید

بچه کتابخون
۱۴۰۲/۰۵/۰۷

غمناک و پر از معنا

۱۴۰۵/۰۲/۰۱

کتاب خوبی بود، من به شخصه از تعابیر زیبایی که نشان دهنده ی قلم زیبای نویسنده و ذهن خلّاق او بود، لذت بردم و به بهترین صورت ،حس و حال زمان جنگ را به قلم درآورده بود ، خدا قوت...بیشتر

مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۲

قلم خوبی داشت و ادم خیلی خوب میتونست این صحنه هارو تصور کنه و در کل مسیر خوب بود ولی اخرش معلوم نشد چی شد سرو ته نداشت🤦‍♀️

R.m
۱۴۰۴/۱۱/۰۱

ارزش خوندن برای یک بار و حتی شده دوبار داره من واقعا از نوع نگارش متن لذت بردم

۱۴۰۴/۱۰/۲۹

بسیار متن زیبا و دلنشینی داشت و اتفاقات و جزئیات رو به زیبایی تعریف میکرد ولی حیف که کوتاه بود و پایان بازی داشت:)

اسرا
۱۴۰۴/۰۸/۲۹

بسیار روان، زیبا و متفاوت این همه غم و درد داخل یخ متن تاحالا نخونده بودم با خط به خط کتاب اشک ریختم

۱۴۰۴/۰۷/۱۳

خوب بود